Ai un copil bun la mate?

scoala1234
Link-uri sponsorizate

Dacă răspunsul este afirmativ, atunci sunt sigur că ceea ce urmează să-ți prezint ți se va părea interesant.

Este vorba despre Brio Challenge, un concurs, ajuns la ediția a doua, destinat tuturor copiilor buni la matematică, din clasele 1-12.
Concursul se desfășoară în 3 etape, finala fiind programată pe 29 mai, iar premiile însumând 40000 de euro.

Așadar, dacă ai un copil bun la mate, un copil pe care vrei să îl testezi la un nivel cât se poate de serios, îl poți înscrie la Brio Challenge, cei care vor ajunge în frunte urmând să primească premii precum: laptopuri, console pentru gaming sau vouchere de cumpărături.

Potrivit organizatorilor, înscrierile pentru prima etapă se încheie duminică, 16 mai, copiii urmând să primească un test sumativ al materiei din clasa în care sunt înscriși, exercițiile urmând ‘traseul’de la simplu la complicat.

Copiii care obțin în prima etapă mai mult de 80 de puncte se vor califica în cea de-a doua etapă, care va conține subiecte de o dificultate crescută. Bineînțeles, în finală vor ajunge doar cei mai buni copii din fiecare clasă/an, dificultatea exercițiilor din finală fiind considerabil crescută.

Important! Pe lângă corectitudinea răspunsurilor, se va lua în calcul și timpul de rezolvare a testului.

Atenție! Participarea la Brio Challenge se face online, deci veți avea nevoie de un calculator/tabletă conectat la internet, telefonul nefiind indicat, deoarece lungește mult timpul de citire a enunțurilor.

Pentru participanții la acest concurs, organizatorii oferă 2 credite de testare, câte unul pentru fiecare etapă eliminatorie.

Așadar, dacă ai un copil pasionat de matematică, înscrie-l la Brio Challenge și testează-l.

Mai multe detalii despre înscriere și competiție, găsești AICI – https://brio.ro/challenge

 

Link-uri sponsorizate

Comments