Marea problemă a băieților

eunegru
Link-uri sponsorizate

Deconectarea!
Asta este marea problemă a băieților!
Pur și simplu nu știu de unde să ‘apuce’ sexul opus.

Iar acest lucru se vede încă de la copii.
De acolo apar problemele care se vor manifesta ulterior în viața adolescentă, când se formează primele relații romantice și, mai târziu, în cea adultă.

Și problemele sunt multe.
Și deloc ușor de rezolvat.
Care ar putea fi una dintre soluții? ?
Educația!
Ce înseamnă educație?
În primul rând discuții cea de acasă – părinții să discute cu băieții lor și să le explice chestiuni elementare de comunicare și relaționare.
Să îi pregătească încă de mici pentru conectarea cu fetele.
Și părinții de fete ar trebui să facă același lucru.

Cred că este momentul să renunțăm la tiparele ‘clasice’. E clar că nu au dat rezultate.
Spre exemplu, cred că băieții nu ar trebui să mai fie crescuți cu ideea că sunt vânători și că își pot permite orice, femeia fiind doar un obiect de care se pot servi în voie.

Cred că nu ar trebui să le spunem că trebuie să-și construiască viața sexuală la curve. Gândiți-vă că multe fete sunt învățate să-și înceapă viața sexuală cu cineva pentru care simt ceva.
Sesizați deconectarea din aceste modele?
Unii învață să primească plăcere contra cost, ei nefiind nevoiți să se conecteze cu partenera, iar ceilalți învață să caute sentimente profunde.

Iar exemplele pot continua la nesfârșit.

Eu cred că și băieții și fetele ar trebui să fie crescuți cu ideea de împreună, nu separat!
Astfel, băieții să fie încurajați să se deschidă spre fete, să fie curioși, să fie creativi, să fie prezenți și interesați, iar fetele să fie învățate să-și exprime dorințele și nevoile simplu și direct, astfel încât să poată fi înțelese.

De fiecare dată când îmi duc fiica la școală, nu ezit să îi urmăresc pe băieți. Și sunt profund dezamăgit – văd foarte mulți băieți timizi, văd foarte mulți băieți cu probleme posturale serioase, văd foarte mulți băieți semi-agresivi și, în general, o deconectare crâncenă!

Practic, în vremurile astea, rar mai vezi gașca aia de băieți duri ai clasei. Cumva, generațiile astea de băieți sunt destul de lipsite de testosteron și, dacă mă întrebați pe mine, de atenția părinților. Iar asta se vede în modul în care se exprimă, se comportă sau se descurcă.

Sigur, sunt optimist, chiar cred că și această generație își va găsi direcția, așa cum au făcut toate generațiile, inclusiv cea din care fac eu parte. Cu toate acestea, cred că ar fi cazul ca și la nivel de parenting să începem să rescriem puțin tiparele. Mi se pare obligatoriu.

Degeaba rescriem regulile de relaționare la adulți, dacă la copii continuăm să instalăm softuri pline de bug-uri.

M-am săturat să văd cursuri de seducție care îi învață pe băieți să hărțuiască, să se folosească de fete, m-am săturat să văd bărbați care habar n-au să poarte o discuție cu o femeie, m-am săturat să văd tabere.

Cred că ar trebui, mai mult ca oricând, ca principala noastră preocupare să fie cum să putem fi împreună, nu în tabere diferite.

Link-uri sponsorizate

Comments