5 tipuri de bărbați mămoși (VIDEO)

mamos
Link-uri sponsorizate

Azi m-am gândit să vorbim puțin despre bărbații mămoși. Este o idee care mi-a fost sugerată de o cititoare și mă bucur că m-am putut ocupa de ea.

Așa cum probabil știți, ideea de bărbat mămos nu este tocmai bine privită.
Iar asta se întâmplă mai ales din cauza faptului că femeile nu vor să aibă competiție (soacra), pe de-o parte și pentru că, trebuie să recunoaștem, chiar există bărbați dependenți de mamele lor.
Din capul locului ar fi okay să spunem că faptul că un bărbat își iubește mama nu este un lucru rău. Eu aș spune că este un lucru extrem de important de văzut, mai ales atunci, la început, când visezi să ai o relație cu el.

Să vă ferească sfântul să vă legați la cap cu un bărbat care nu își iubește mama!

Acum, adevărata temă de discuție este-cât de mult îi permite bărbatul (mamei sale) să intre în viața lui? Aici este miza!

Și după cum urmează să vedeți, există mai multe situații, mai multe tipologii.

Sigur, toate femeile își doresc un bărbat care să-și iubească mama și care să nu-i permită să intre în viața lui, să ia decizii, să îi influențeze deciziile etc…
Asta este situația ideală. Din păcate, dacă ne uităm la modelul românesc de parenting, cei mai mulți copii-și aici intră și femeile și bărbații-au fost crescuți în model de dependență.

Drept urmare, cumva, este firesc să vezi bărbați care permit o prea mare implicare a mamelor în viața lor.

Ei bine, eu am rumegat bine subiectul și am identificat 5 tipuri de bărbați mămoși.
Vizionare plăcută și aștept părerile voastre:

Foto Credit: inquisitr.com/

Link-uri sponsorizate

Comments