Vreau copii, dar nu acum!

50shades1
Link-uri sponsorizate

Aseară am onorat invitația celor de la Marionnaud România de a viziona ultima parte a seriei 50 Shades of Grey.

Jur că în drum spre AFI m-am rugat ca măcar de data asta să văd și eu o scenă de bondage adevărat, un fisting, un face sitting, un foot fetish… ceva. Ceva cu adevărat erotic!

M-am săturat de atâta misionar ‘încătușat’ :)

Ce am văzut? Mașini! Frumoase, ce-i drept. Sincer, nu eram la curent cu ultimele modele Audi, dar acum m-am liniștit… chiar merită banii, mai ales mașina sport :)

Mașini și peisaje, plus o glumă! O singură glumă în două ore de film! Atât! Și sex cumplit de plictisitor și scârbos pe alocuri. Și știți că eu nu sunt scârbos, numai că să vezi o scenă cu păr pubian umed și o limbă (a ei) care se plimbă pe el nu e kinky, ci scârbos. Cel puțin pentru secolul ăsta.

Dacă era o ecranizare după Miller mai înțelegeam, dar așa…

Cred că tocmai acest titlu – 50 Shades Freed – ne spune adevărul despre poveste: el nu este nici pe departe un dominator – nu a bătut-o pe țărăncuță niciodată în 3 filme. Dar bătaie de aia să-i sară bucile pe tavan, să nu apuce perversa să țipe ‘roșu’, ci să vadă roșu. Halal dominator! Un țăran cu ifose de bdsm-ist!

Pe bune, eu mă așteptăm ca la un moment dat, în timp ce se aflau în camera de ‘tortură’, ăsta să iasă de după o cortină purtând o pereche de cizme cu toc cui, spre deliciul papilelor nevestei. O scenă de supt de toc ar fi mers ca unsă… Sexy, nu? Să o vezi pe aia sugând un lolipop cu flec… Delicios :)

Sau, nu știu, să-i aplice niște clești pe sfârcuri, să-i bage un piercing în labii… o zgardă cu țepi, orice. Sau să o pedepsească cu un face sitting sufocant… dacă tot se laudă cu părul de pe el :) Să vezi cum îi ies ăleia ochii ca la melc de la nucile care îi stau pe nas…

Așa, să o legi și să i-o tragi în misionar… pe bune? Ce e asta? Film cu cătușe pentru virgini?

Sau să-i implestesti părul? Serios? Câte dintre dumneavoastră se simt confortabil știind că domnul se joca prin pletele pe care dumneavoastră le duceți la cei mai buni stiliști din oraș? Așa ziceam și eu!

Încă o chestie mișto – filmul ne arată foarte clar faptul că, deși au bani, amândoi sunt țărani. Nu de alta, dar duduia rămâne gravidă, iar el nu pare să înțeleagă cum s-a întâmplat. Intrigată, ea îi spune: copiii apar atunci când faci sex, iar noi facem destul.

Wow. Minunat.

Nu mai spun că ea îl întreabă pe el dacă își dorește copii abia după căsătorie. Să nu cumva să faceți prostia asta. E posibil să auziți un NU și atunci să începeți să pregătiți actele de divorț sau să vă gândiți cum ‘să-l faceți’. Ea l-a făcut :)

Ce să zic, slavă cerului că s-a terminat. Este o serie ce pare a fi scrisă de un copil de pension care, în timpul vacanței de vară, când se afla la țară la bunici, a găsit undeva, în pod, câteva reviste porno din anii ’60.

Povestea este slabă, adică în tonul seriei, dar dacă vreți să vedeți mașini, peisaje și să ascultați muzică, puteți merge :)

P.S.: Ar fi putut totuși să găsească două personaje mai puțin scârbite. Niciunul nu m-a convins :)

Foto Credit: businessinsider.com/

Link-uri sponsorizate

Comments