Nu-ți stă bine! Ești un om în toată firea!

poza8
Link-uri sponsorizate

‘Vulpescule, nu-ți stă bine așa. Ești un om în toată firea!’, mi-a comentat acum două zile cineva la o poză. Fusesem la o petrecere în aer liber și mă îmbrăcasem de la InnocenS.

Larg și în negru.

Știu, am 40 de ani și ar trebui să mă îmbrac altfel. Cel puțin în viziunea unora :)

Deși nu sunt vreun mare fashionist, am mai spus-o și o repet: stilul nu este ceva rigid!

Cezar Ionașcu are dreptate: ‘trebuie să ai grijă unde te duci’. Deși și aici este de discutat! Sigur, dacă este un eveniment de afaceri, nu prea poți purta adidași, însă dacă este un eveniment de modă, poți să mergi așa… Lejer!
poza7
Cam asta era ținuta, doar că în locul tricoului alb, aveam unul negru.

Altcineva m-a întrebat dacă ăștia sunt pantalonii cu un singur crac? Sincer, jur că nu am înțeles cum vine asta :)

Vedeți? Atunci când ieși din normalul general, oamenii au tendința de a te lua la mișto sau de a-ți face morală. De ce? Pentru că le este greu să înțeleagă ce porți :) Chiar nu pot procesa!

Știți cum e vorba aia: oamenii condamnă ceea ce nu înțeleg! Curiozitate… pauză :)

Ei bine, dacă tot am trecut prin Dorobanți pe la InnocenS, m-am gândit să vorbesc puțin cu Sorin Oprea despre acest concept. Nu de alta, dar ar fi bine ca oamenii să și înțeleagă care e treaba cu hainele astea.

Genul ăsta de modă vine din Germania, din Berlin. Hainele sunt avant-garde, ca stil. Ideea mea a pornit de la mare, acum un an, când mă aflam la Sunwaves. Deja mă îmbrăcam așa de vreo 3 ani, așa că m-am gândit că n-ar fi rău să aduc moda asta și în România. Așa a pornit totul. La început, ne-au ajutat câțiva designeri români și un francez. De ceva timp încoace, m-am apucat eu să le fac. Sigur, mai puțin tiparele‘, mi-a spus Sorin.
innocens2
Știu că unora li se par ciudați, însă pantalonii sunt de mare excepție. Mai greu este să îți ‘faci curaj’ să îi pui. După aia nu mai ieși din ei. Garantez!

Nu mai spun că cei de vară sunt subțiri, așa că te descurci bine cu căldura. Și, dacă tot vorbim despre materiale, trebuie să știți că hainele astea nu se decolorează.

Fiecare haină are un anumit procedeu: fixare de culoare, colorare, efectele speciale – mai ales la jeanși. Noi vopsim și tricoul alb. Îl vopsim ca să nu se îngălbenească niciodată. Se numește albire optică. Iată deci că nu sunt simple haine, ci haine care țin. La noi abia începe moda asta, așa că e nevoie de răbdare. Hainele InnocenS se adresează oamenilor cu bani, segmentul de vârstă fiind între 25 și 40 de ani. Vorbim aici despre artiști, sportivi, despre oameni care sunt deschiși și inteleg‘, mi-a mai spus Sorin.
innocens1
Iată deci că, deși pentru unii sunt un om în toată firea, mă încadrez în segment :) Așa că, vă rog eu din suflet, încercați să-mi acordați dreptul de a alege ce îmi stă bine și ce nu :)

La un moment dat, voi face un experiment. Voi lua o cititoare și o voi îmbrăca de la InnocenS. Doar pentru o ședință foto. Se bagă cineva? Nu de alta, dar modelele sunt foarte mișto.

De zona feminină se ocupă Andra Handaric de la Cluj. Are niște colecții foarte apreciate. Practic, când aduce o colecție, se vinde imediat. În timp. vom încerca să aducem în magazin și alți designeri români‘, mi-a mai spus Sorin Oprea când făceam poza de mai sus.
innocenswoman
Eu am aruncat un ochi peste modelele feminine și mi-au plăcut mult.

Sunt haine altfel? Clar! Însă nu este vorba despre curaj, ci despre deschidere și, dacă vreți, despre joacă.

Cât despre planuri de viitor, InnocenS încearcă și piața externă, dar și alte orașe din țară, Clujul fiind un oraș unde există mari șanse să apară un nou magazin. ‘Sunt mulți artiști acolo. În plus, Clujul este un oraș care a crescut foarte mult, iar hainele noastre cred că vor fi apreciate’, a încheiat Sorin.
poza3
Acum, să nu vă speriați de prețuri. Nu sunt nici pe departe atât de mari. Pe bune, chiar sunt accesibile. Sigur că InnocenS este un magazin nișat, însă merită să dați un ochi. Cine știe… poate ajungeți să vă placă. Eu am făcut asta și acum nu mai ies din hainele lor.

Magazinul InnocenS poate fi găsit AICI sau AICI

Link-uri sponsorizate

Comments