Mic dejun pentru iubita ta

breakfast2
Link-uri sponsorizate

Îmi plac filmele romantice. Nu v-am spus? Serios, chiar îmi plac. Mai ales părțile alea cu micul dejul servit la pat.

Știți voi – cum se trezește ea dimineață, se uită în pat… ia-l de unde nu-i :) Cum își face griji că individul a plecat, iar el apare triumfător cu tăvița cu micul dejul și o răsfață la pat zâmbind.

Nu-i așa că toate vă doriți din când în când un astfel de răsfăț? Oho, uneori îmi doresc și eu așa ceva :)

Acum, să revenim puțin cu picioarele pe pământ și să spunem că un astfel de mic dejun nu este tocmai simplu de preparat. Și aici nu vorbim despre un ceai, pe care-l faci în 5 minute și de două felii de pâine prăjită, unse cu puțin unt și niște gem.

Nu, aici vorbim despre un mic dejul consistent. Or asta implică fie tigaie, fie grătar/grill.

Da, ați citit bine, grătar! Hey, nu de ăla cu cărbuni. Pe bune? Ați încins vreodată cărbunii în bucătărie?

Eu am avut niște prieteni care au încercat să facă grătar în lift, dar nu vă recomand :) Fie și grill și tot avem o problemă! De fapt… mai multe.

Prima ar fi că nu doar ea se trezește mofluză, ci și noi, bărbații :) Or ce faci când abia te trezești? Încerci să scurtezi timpul de preparare a micului dejun pentru a reveni rapid in pat. Și uite așa, un ochi îl ocupi cu cafeaua, iar pe celelalte le rezervi mâncării. Ce faci aici? Folosești două tigăi în același timp? O tigaie și un grill?

La ce grill-uri am folosit eu până acum, încă nu am întâlnit unul pe care să poți prepara tot micul dejul în același timp.

Până când am dat de Breville Ultimate Grill DuraCeramic.

Spre deosebire de alte aparate de acest gen, ăsta dispune de două plăci pe care poți să gătești. Asta da minune matinală!
grillbrevillePe una poți face rapid niște ouă ochi, asezonate cu niște șuncă sau prosciutto, iar pe cealaltă poți pune niște legume și, de ce nu, câteva felii de pâine. Ce înseamnă asta? Că micul dejul se face dintr-un singur foc, ceea ce mi se pare de senzație.

Acum intervine a doua problemă! Cine spală grill-ul după folosire? :) Serios, dacă o răsfeți cu un mic dejun consistent la pat, parcă nu se cade ca după aia să-i spui: ‘după ce te trezisti de tot, vezi că ai de curățat grill-ul!’

Parcă anulezi surpriza micului dejun, nu crezi? Si atunci, ca un bărbat care ești, îl speli tu!

Să vă spun un secret. Eu o iau razna atunci când trebuie să spăl grăsimi. Să stai și să freci și iar să freci… și să repeți procedura de parcă nu se mai termină, nu e tocmai activitatea la care mă gândesc zilnic :)

Ei bine, Grill-ul DuraCeramic este de ajutor și la acest capitol, pentru că are platane detașabile, ușor de curățat, atât manual, cât și la mașina de spălat vase.

În plus, este rezistent la zgârieturi și are o perioadă de viață de 4 ori mai mare decât cea a materialelor similare.

Una peste alta, este un grill care te ajută să te miști rapid dimineața, ceea ce mi se pare foarte tare.

Gătești totul dintr-un foc, îl cureți ușor… oho, ce poți să îți dorești mai mult?

Știți ce mi se pare cel mai interesant lucru care se poate întâmpla după un mic dejun servit la pat?

Ca iubită ta să între în bucătărie și să te întrebe: ‘tu ai gătit sau m-ai păcălit și ai făcut comandă la vreo firmă de catering? Nu văd nicio urmă’.

Exact! Tocmai ăsta e ideea :) Să gătești fără urme!

Apropo, voi ce experiențe ați avut cu micul dejun servit la pat?

Foto Credit: lawoffashionblog.com/

Link-uri sponsorizate

Comments