Cercul iubirii – de la extaz la agonie (VIDEO)

circle1
Link-uri sponsorizate

‘Losing her is finding you’, acesta este motto-ul spectacolului ‘Circle of love’ (Cercul iubirii), pe care l-am văzut aseară la CinemaPro.

De ce îi spun spectacol și nu film? Pentru că asta și este – un spectacol experimental.

Și te prinde! Te prinde de nu te vezi!

Ce vezi pe ecran? Psihologia despărțirii! Etapele despărțirii, disecate pe-ndelete! Cu interviuri cu personajele, cu discuții despre iubire, suferință, despărțire, regăsire etc…

Dar asta nu e tot! Pentru că pe scenă, da, ați citit bine – există o trupă care interpretează, pe tot parcursul show-ului, piese din repertoriul Depeche Mode.

Trupa se numește April și o dă fin de tot.

Experiența acestui spectacol mi s-a părut una extrem de interesantă, mai ales că regizorul Florian Ghimpu prezintă suferința bărbatului post despărțire.

Ar fi fost simplu să atace cu femeia! Ei bine, nu! El prezintă toate etapele prin care trece un bărbat care iubește atunci când se trezește în postura de PĂRĂSIT!

Toate etapele de doliu se regăsesc în proiect, de la negare și până la speranță!

Practic, Circle of Love este un concert ilustrat video și rupt din când în când cu interviuri. O idee pe care nu am mai văzut-o până acum, dar care m-a captivat.

Dacă s-ar umbla nițel la sunet ar fi excelent.

Ce mi se pare interesant? Faptul că orice bărbat a fost măcar o dată în viață în rolul lui Alex! Oricine cred că a trecut prin toate etapele de doliu. Și, la fel, toți am luat-o de la capăt, cu același optimism specific îndrăgostirii.

Eu le doresc succes celor care au pus la cale acest spectacol experimental, mai ales că speră să ajungă cu el peste granițe, iar vouă, celor care citesc acest text, vă doresc să încercați să îl vedeți. Merită!

Nu mai spun ca merge perfect cu noua mea carte.

Link-uri sponsorizate

Comments