5 sfaturi pentru femeile care vor relații cu bărbați care au copii

eucave4
Link-uri sponsorizate

‘Oamenii divorțează de soți/ soții, nu și de copii’. Am văzut mesajul ăsta acum ceva vreme și, de atunci, mă tot gândesc să scriu acest text.

Un bărbat divorțat nu este un bărbat second hand. Am mai scris despre asta. El este un bărbat care are la fel de multe șanse la fericire ca orice alt bărbat.

Același lucru este valabil și pentru bărbatul care este divorțat și are și copii.
Eu mă aflu în situația asta, așa că știu despre ce vorbesc.

Ei bine, se pare că nu toate femeile sunt capabile să înțeleagă acest lucru. Din păcate… Și, din cauza acestui fapt, relațiile lor ajung în puncte de tensiune maximă.

După ce am meditat puțin asupra acestui subiect, aș spune că pot creiona câteva sfaturi pentru femeile care-și doresc o relație cu un bărbat divorțat… care are și un copil (sau mai mulți).

1. Dacă nu ești capabilă să înțelegi statutul lui… NU TE BĂGA!
De la bun început. Atunci când bărbatul este divorțat și are un copil… înseamnă că încă mai există o comunicare cu fosta soție. Dacă nu poți să accepți acest lucru, lasă-l! Caută-ți unul liber de responsabilități.

2. Nu încerca să îi interzici accesul la copil
Este cea mai mare greșeală pe care o poate face o femeie. Să presupunem că, la început, fiind orbit de fluturii dragostei, bărbatul se supune și îi face ei pe plac. Asta nu înseamnă că acolo, în interiorul lui, iubirea pentru copil nu lucrează. Lucrează la greu! Ce înseamnă asta? Că în timp va realiza ce tâmpenie a făcut și ghici cine va zbura din peisaj? Tu sau copilul? Repet, dacă nu îți place ideea că el are un copil și că există comunicare cu fosta soție – NU TE BĂGA! E simplu!

3. Asigură-te că mai vrea familie și copii
Nu toți bărbații își mai doresc aceste lucruri. Unii pur și simplu își descoperă alte direcții în viață. Să fim serioși, ideea de familie nu este singurul scop real în viața oamenilor. Mai există, slavă Domnului, destule. Drept urmare, dacă te îndrăgostești de el și îți dorești familie și copii, asigură-te că și el își mai dorește asta. Ar fi bine să te asiguri de asta de la bun început. Vorbim despre valori de finalitate, iar oamenii nu se schimbă așa de ușor. În concluzie, dacă nu își mai dorește, lasă-l să-și urmeze visele, iar tu mergi și rezolvă-ți dorințele… cu altcineva.

4. Nu te grăbi
E divorțat, dar nu-și mai vede copilul/copiii? Ar fi bine să-ți pui niște întrebări vis-a-vis de calitatea lui. Trăim în 2017, deci nu mai există ideea că fosta soție nu îi dă voie să-și vadă copiii. Lucrurile astea se rezolvă din 3 mișcări în instanță. Așa că dacă nu-și mai vede copiii, eu te-aș sfătui să te gândești de două ori înainte să-ți treacă prin cap să faci copii cu el. Doar are antecedente, nu-i așa?

5. Nu te aștepta să fie perfect
Orice om care a trecut printr-un divorț are un anumit nivel de avarie (nu că ceilalți ar fi scutiți). Așa că nu te aștepta să fie bărbatul perfect. O fi el responsabil însă, în același timp, gândește-te că a trecut prin multe, așa că s-ar putea ca anumite lucruri pe care le spui sau faci să-i aprindă niște butoane deloc plăcute. Ca atare, ia-l așa cum este sau NU TE BĂGA!

Sunt 5 sfaturi care mi se par de bun simț. Pentru anumite persoane, sfaturile astea ar putea părea niște adevărate semne de INTERZIS. Nu sunt. Sunt doar niște lucruri elementare, niște lucruri care vă pot ajuta să luați mai ușor decizii importante și să aveți relații sănătoase.

Pe bune, chiar nu v-ați săturat de relații tensionate?

Un bărbat divorțat, un bărbat care are deja copii, nu este ceva de neatins, însă nici nu este un preș pe care te poți șterge când ai tu chef.

Lucrurile sunt simple – accepți statutul lui sau nu! Aici nu există jumătăți de măsură. Orice bărbat normal la cap nu va pune niciodată în balanță copilul și relația. Iar femeile care nu vor să înțeleagă acest lucru vor sfârși întotdeauna în același fel… părăsite!

P.S.1: Cea de-a doua mea carte s-a lansat. Daca vrei sa comanzi ‘Iubirea de la A la Z – Alfabetul relatiilor’, o poti face de AICI

Link-uri sponsorizate

Comments