Dragoste sau sex?

lovesex
Link-uri sponsorizate

‘Vreau să facem dragoste!’ Este o vorbă pe care o vezi peste tot – în filme, cărți, muzică… ba chiar și pe anumiți pereți, prin oraș sau pe Facebook :)

Ce înseamnă ‘vreau să facem dragoste’? Cum interpretează femeile și bărbații mesajul din această formulare?

Eu cred că diferit, sigur, cu excepțiile de rigoare.
Să faci dragoste, în viziunea mea, înseamnă conectare pe toate palierele, înseamnă să-ți deschizi largi ușile profunzimilor, înseamnă cunoaștere, curaj, încredere.

Sexul înseamnă f***t, egoism… orgasm! Dacă îl atingi (aici mă refer la femei). Dacă nu îl atingi, schimbi numele de pe acatiste și speri ca data viitoare să mângâi și tu vocal sfântul extaz.

Bărbații văd diferit această invitație. Pentru mulți, ‘hai să facem dragoste’, înseamnă pur și simplu ‘hai să ne f***m!’ Deh, ne place sexul și nu putem fi condamnați pentru asta.

Ei bine, interesant este faptul că unii bărbații spun că adoră să facă dragoste doar pentru a da bine în ochii ‘victimei’. În realitate, în subliminal, în creierul lor urlă cântecul: ‘i wanna fuck you like an animaaaal!’

După părerea mea, bărbatul care știe să facă dragoste, care știe să se conecteze, nu spune asta, ci îți arată! Și știe că după a treia sau a patra conectare îl vei întreba dacă nu ar fi cazul să mergeți mai departe, adică la un alt nivel (relație). Știe foarte bine acest lucru.

Să nu mă înțelegeți greșit! Sexul nu este ceva rușinos. Chiar deloc! Uneori e nevoie de o descărcare cât se poate de egoistă… de ambele părți.
godeep
Însă atunci când cei doi adoră sexul, dar știu să facă dragoste și reușesc această conectare din prima… lucrurile se petrec la un cu totul și cu totul alt nivel.
come
Din păcate, nu toți bărbații știu ce înseamnă intimitatea. Așa au fost ei educați – să fugă de intimitate, de conectare, de emoții. De aia se rezumă doar la sex, fără să înțeleagă faptul că există un nivel superior. Însă nu îi condamn.

Acum să ajungem la femei. În cazul lor, lucrurile stau puțin diferit. Și aici cred că există multe femei care umblă cu cioara vopsită, în sensul că spun că vor să facă dragoste, deși nici ele nu știu să se conecteze la nivelul profunzimilor. Și în capul lor sună același cântec: ‘i wanna fuck you like an animaaaal!’, doar că motivul este diferit! Ele spun că vor să facă dragoste pentru că se simt rușinate de sex. Nu vor să fie condamnate, arătate cu degetul.

Mie îmi plac femeile cu tupeu, femeile care spun cu subiect și predicat atunci când vor un futai! Și, de multe ori, e posibil ca tocmai ele să se conecteze pe toate palierele. Fiind libere în spirit și acțiune, există ceva mai multe șanse să apară surprize plăcute :)

În cazul în care acea conectare nu se realizează, îi poți mulțumi lui Dumnezeu pentru un futai ca în filme. Bun și ăla!
good1
Și în cazul femeilor, cele care știu să facă dragoste nu spun, ci îți arată. Și ele știu că bărbatul poate simți asta. Iar când femeia care știe să facă dragoste întâlnește un bărbat la fel, atunci să te ții. Trăirile celor doi sunt greu de exprimat în cuvinte. De aici și până la o relație, nu mai e decât un pas. Sigur, ei pot rămâne separați… însă chiar ar fi păcat. Rar se întâmplă ca doi oameni să se conecteze pe toate palierele din prima.

Vedeți? Nici dragostea și nici sexul nu sunt niște chestiuni simple. Dar nici de condamnat. Eu cred că trebuie să eliminăm orice fel de încadrări, orice fel de obligativități și să ne bucurăm de experiențele pe care le avem, indiferent că vorbim despre dragoste sau sex.

Păreri?

Foto Credit: collegehumor.com/

Link-uri sponsorizate

Comments