Bărbații fug de prostie!

eu34
Link-uri sponsorizate

‘Arată-mi o femeie frumoasă și eu îți voi arăta cel puțin un bărbat care s-a săturat să i-o tragă’. Este o vorbă veche și multe sunt exemplele care-i pot da greutate, credibilitate.

Și totuși, cred că lipsește ceva din peisaj.

Lipsește o completare firească: ‘arată-mi o femeie inteligentă și frumoasă, iar eu îți voi arăta cel puțin un bărbat care nu se satură să o descopere’.
Inteligența este sexy, iar bărbații o caută! O caută neîncetat. Și nu doar atunci când vor să se așeze, când vor o relație serioasă. Nu sunt de acord cu genul ăsta de abordare.

L-am întâlnit și la Allan Pease, îl văd și acum într-un studiu realizat de David Bainbridge -profesor la Cambridge, dar nu sunt de acord. Eu cred că bărbații caută inteligența și atunci când sunt călători și atunci când vor relații de lungă durată. Atenție, vorbesc despre bărbați!

Știu că îmi veți oferi zeci de exemple de bărbați care și-au părăsit consoartele pentru dudui cu sâni mari, buze voluminoase și funduleț obraznic. Aici intervin două plaje de discuție: de unde știți că femeile alea sunt proaste? și de unde știți că ei sunt bărbați și nu băieți?

Să fim serioși, bărbații se simt atrași de femeile frumoase. Asta e clar. Nimeni nu cred că ar contesta acest lucru, deși ideea de frumusețe variază enorm de la individ la individ.

Însă, în același timp, bărbații fug de prostie! Fug de rup pământul! Trebuie să fii disperat grav ca să ajungi să f**i o proastă! Mă iertați, dar chestia asta chiar nu o înțeleg. Unei femei căreia îi bate vântul prin cap, automat îi bate vântul și între picioare. Nu se poate altfel!

Poate avea cele mai mișto țâțe din lume, cei mai frumoși ochi, cele mai senzuale buze, cel mai tonifiat cur… dacă în cap e gol… totul se duce de râpă. Niciun bărbat adevărat și normal la cap nu vrea să-și complice existența cu o astfel de făptură. Cum să formezi un cuplu cu o proastă? Pentru ce să faci asta? Pentru afișaj? Îmi cer scuze, dar mi se pare absurd.

În plus, iată că studiile arată foarte clar faptul că inteligența este principalul lucru pe care bărbații îl caută la o femeie atunci când își doresc relații de lungă durată. De acord cu asta, dar nu 100%. Eu aș spune că bărbații caută, sau ar trebui să caute, inteligența și atunci când vor doar sex.. Altfel vor da la buci și atât. Nu vor învăța nimic din experiențele alea…

Or tocmai femeia inteligentă te ridică, te dezvoltă, te ajută să evoluezi. Fără ea, rămâi la stadiul de mașinărie de sex. Femeia inteligentă este un întreg univers ce așteaptă să fie descoperit. Ea știe să te provoace, fără să apeleze la clișee. Lângă ea nu ai nicio șansă să te plictisești. Poate vi se pare ciudat, însă eu cred că un sexting cu o femeie inteligentă bate 10 futaiuri golite de conținut.

Cei care au făcut asta sunt sigur că înțeleg la ce mă refer. Frate, femeia inteligentă știe cum să te facă să o ridici pe pereți. Știe când trebuie să provoace, când trebuie să aștepte, când să te ațâțe, cum să te stingă etc…

Viața alături de ea este un paradis. Nu ai nevoie nici de țâțe mari, nici de cur bombat, nici de buze injectate… ci doar de creier și de niște trăsături simetrice. Atât!

Totul pleacă de la creier, iar femeile care învață să și-l mobileze, să-și cultive inteligența – și nu mă refer doar la IQ, ci și la EQ sau la inteligența erotică – au întotdeauna de câștigat!

Bărbații fug de prostie! O spun cu toată fermitatea. Cei care apreciază prostia, încă se mai joacă cu ea prin nisip :)

Link-uri sponsorizate

Comments