10 motive pentru care trebuie să te combini cu o româncă

beauty1
Link-uri sponsorizate

Zilele trecute mi-a sărit în ochi un text care avea următorul titlu: ’10 motive pentru care trebuie să te combini cu o româncă’.

După ce am citit textul (și m-am înecat de vreo 3-4 ori… de râs, firește), am vrut să văd cine semnează o asemenea tâmpenie?

Rebecca Perez! Ăsta da nume de dac :)

Ce să mai zic? Parcurgând acest text, dacă ești un bărbat, de oriunde din lumea asta mare și mai ales dacă-ți plouă în gură de prost ce ești, nu-ți rămâne decât să-ți iei un bilet spre Bacău :)

Sigur îți vei găsi jumătatea, perechea, sortita… perfecta în vreun birt prăfuit.

Okay, acum haideți să tragem aer în piept și să începem să disecăm motivele pentru care trebuie să te combini cu o româncă – doar dacă ești străin :) Nu de alta, dar noi, românii, vedem o lecuță altfel lucrurile.

1. Nu suntem proaste
“Românii iau educația foarte în serios. Europenii pun preț pe educație și cultură la fel de mult cum americanii pun preț pe bani. (..) Suntem foarte deschise și nu îi rejectam pe alții în funcție de religie și credințe personale”.
Okay, haideți să radem frișca de pe tort și să admitem faptul că motivul ăsta nu stă în picioare, din cel puțin 3 sub-motive:
a) analfabetismul funcțional este incredibil în România
b) analfabetismul emoțional e și mai nasol (să nu uităm că suntem generația decrețeilor, adică generația copiilor nedoriți)
c) să nu uităm totuși că 3 milioane de români au semnat împotriva minorităților sexuale, așa că despre ce open mind vorbim? Despre ce toleranță?

2. Arătăm bine
Deja mă simt ca la un târg de vaci, când vine vânzătorul și îți spune: ‘apai asta e o vacă bună. E cuminte, ascultătoare și dă lapte mult’. Așa și cu prezentarea asta a româncei must have!
Zici că abia așteaptă să ia poziția… capră! Nu mai spun că motivul ăsta este ilustrat cu o poză cu Antonia! Să nu ne căcăm pe noi. Doar nouă ne place să spunem că româncele sunt cele mai frumoase femei din lume. În rest, chestia asta nu apare în niciun top… Să nu mă înțelegeți greșit, nu am vreo problemă cu frumusețea româncelor, însă haideți să nu mai batem atâta monedă pe asta.

3. Nu suntem scorpii
‘Suntem prietenoase și ne place să ieșim și să cunoaștem oameni noi’. Mă iertați, dar după 3 ani și jumătate de blogging de relații, ultimul lucru pe care pot să-l spun despre românce este că sunt pozitive și optimiste. Procentual vorbind, aș spune că sunt pesimiste și resemnate. Interesantă este formularea: ‘we’re not bitches’. Dacă i-am întreba pe bărbații români, alți optimiști, deschiși și toleranți… :)

4. Suntem imprevizibile
‘Nu te vei plictisi niciodată’. Așa este. Când ajungi să ai tensiune oscilantă… nu apuci să te plictisești. Stai cu tensiomentrul pe mână non-stop… ca să vezi cum stai cu… dragostea :)
Femeia imprevizibilă – fix ce-i trebuie unui bărbat adevărat. Not!

5. Știm ce vrem
‘Româncele știu să profite de situația lor. Știm ce înseamnă să nu ai nimic’. Chiar mă întrebam când iese din joben iepurașul materialismului? Et voila! Ta-daaaaam :)

6. Nu depindem de tine
Serios? Păi un punct mai sus spuneați invers :) Ne hotărâm și noi puțin? Imprevizibile mai sunt femeile astea. Nu s-a văzut așa ceva.

7. Accentul sexy
Nu știu ce să zic. Limba română nu mi s-a părut niciodată sexy. Sincer. Dar, cine știe, poate că străinii văd altfel lucrurile.

8. Suntem fidele
Aici se invocă sistemul de valori al bunicilor, blah blah… Treaba asta este cu dus și întors. Ținând cont de faptul că în lumea civilizată, deci și în România, nu mai există diferențe de comportament sexual între bărbați și femei… asta cu fidelitatea devine o chestiune discutabilă. Nu mai vorbesc despre terapeuți, care susțin că femeile calcă strâmb la greu.

9. Ne plac petrecerile
Aici sunt de acord! Nu am prea multe de comentat.

10. Suntem nebune în pat
Grijă mare! Acel bun are o negație în față :) Nu există nici măcar o statistică, un studiu, orice… care ar atesta acest lucru. Aici ține de gust, deci e complicat de generalizat.

Cam acestea sunt cele 10 motive enumerate în textul cu pricina. Subțiri rău! Superficiale!

Eu nu sunt adeptul acestor zugrăviri gratuite de ego. Româncele, ca toate celelalte femei din lumea civilizată, pot fi educate sau nu, iubitoare sau reci ca o piatră de mormânt, fidele sau infidele, sigure sau profund dezechilibrate, frumoase sau urâte (indiferent că vorbim despre fizic sau caracter), petrecărețe sau de casă etc.

Fiecare femeie reprezintă un univers, mai mult sau mai puțin ciobit de sistemul de educație și din mediul în care s-a dezvoltat. Drept urmare, este necesar sa le tratăm separat, nu la grămadă!

Foto Credit: people.desktopnexus.com/

Link-uri sponsorizate

Comments