Un bărbat trebuie să aibă purtări alese, nu glezne fine!

glezne
Link-uri sponsorizate

Nu înțeleg de ce anumiți bărbați vor să-și arate latura feminină prin vestimentație?

Jur! Am senzația că unii au luat-o razna complet.

Și aici nu mă refer la gay. Ei au moda lor și nu am o problemă cu asta.
Eu am o problemă cu bărbații care cred că inventează bula din Fanta și se transformă într-un soi de papagali, nicidecum în gentlemani.

Vreți un exemplu?

Să-ți arăți gleznele goale atunci când porți o ținută elegantă – un costum, spre exemplu.

Nu suport asta! Aseară am fost la Palatul Bragadiru, la un event de modă și am văzut un băiețaș care purta sacou, cămașă, pantaloni și pantofi… fără șosete!

Îmi venea să îl întreb: ‘cois, nu ți-e frig?’

Să fim serioși, este jumătatea lunii octombrie, iar seara e frig tare. În plus, genul ăsta de imagine este penibilă! Aaaaa, că ești la mare, la un party pe plajă și ai o ținută lejeră, smart casual… okay, așa mai merge. Poți să renunți la șosete. Dar la palat? Neeeaah! No way, maricoooon!

Chiar și așa, eu nu știu cine a fost idiotul care i-a convins pe bărbați să renunțe la șosete?

Nu știu, nu înțeleg și mi se pare de căcat!

Deși nu sunt vreun cunoscător în ale modei(niciodată nu am pus preț pe asta); treaba cu ‘fără șosete’ mă scoate din minți.

Cum să ți se pară cool să vezi niște glezne păroase?

Bă, ejti nebun?

Pe bune, cum o fi să vezi un bărbat îmbrăcat la 4 ace, cu postură, cu tot ce trebuie, dar care, când stă picior peste picior, îți arată gleznele dezgolite? Păi nu e firesc să te întrebi dacă nu cumva poartă și chiloți cu dantelă?

Moda asta nu are niciun rost. Zici că e un individ care nu a avut bani de ciorapi sau că are o singură pereche (bună), dar a uitat că i-a spălat și…

De ceva timp mă uit la manifestările astea de fashion de prin țară și de aiurea. Băi frate, bărbații nu mai au atitudinea aia de bărbat!

Nu mai emană siguranță, masculinitate, testosteron ci, fie arată ca niște papagali în carouri, din ce în ce mai slim (și mai puțin fit), fie arată ca niște femei… cu barbă.

Jur, știu că sună poate agresiv, poate old school sau cum vreți, dar eu m-am săturat să văd androgini pe podiumurile de modă și în afara lor și să mi se spună că asta înseamnă masculin. Ba pardon! Greșit!

Pula mea, vreau bărbați, ca Bogdan Stelea – de ăia care te fac, prin atitudine, să te dai din calea lor atunci când apar undeva.

Dacă tot faci modă masculină, păi fă-o pentru bărbați, nu pentru semi-femei care poartă skinny si barbă până la tâțe.

Foarte puțini sunt cei care comentează pe subiectul ăsta – deh, să nu deranjăm feng shui-ul modei. Uite că eu m-am săturat de papagali.

A avea maniere nu înseamnă feminitate, ci masculinitate bine conturată; iar a fi gentleman nu înseamnă să te îmbraci ca în anii 30 sau să arăți ca un papagal care crede că se îmbracă a-la anii ’30; ci să ai atitudine, iar imaginea să fie dublată de purtări alese, nu să fie doar o imagine bună de selfie-uri urcate pe Insta.

Drept urmare, dragii mei, puneți mâna pe lamă, lăsați barba, lăsați laba, cumpărati-vă niște șosete și treceți la treabă – băgați educație grupa mare. Pozele de pe Instagram nu vă cultivă atitudinea!

Și nici gleznele date cu ceară nu vă fac mai bărbați!

Un bărbat trebuie să aibă purtări alese, nu glezne fine!

Foto Credit: mydapperself.com/

Link-uri sponsorizate

Comments