Delia joacă la un alt nivel

delia
Link-uri sponsorizate

Winter Wonderland este un spectacol care se anunță wow!

Iar pentru Delia va fi, fără îndoială, o încercare importantă.

Din mai multe puncte de vedere.
În primul rând, trebuie luată în calcul sala – TNB – o sală renovată și elegantă, dar mică!

Ce înseamnă asta? Că dacă vrei să faci un spectacol grandios, cu elemente de scenotehnică de ultimă generație, așa cum anunță staff-ul artistei, ești obligat să ridici prețul biletelor.

Aici ajungem la cea de-a doua componentă a acestei încercări – prețul biletelor – eterna problemă a românilor.

Ca de obicei, lumea a început să comenteze pe marginea prețului biletelor la acest spectacol. Aruncând un ochi pe site-ul eventim, am văzut că la acest spectacol – când ai 30 de oameni pe scenă nu mai e concert, ci spectacol – prețurile sunt așa: 490 de RON VIP Package și 690 RON Ultra VIP Package.

La prima vedere, prețurile par exagerate însă, dacă intri puțin în detaliu, vei vedea că publicul va fi așteptat cu cocktails & entrees, plus alte surprize, iar după show va putea participa la after party la Nuba, unde totul este inclus.

Drept urmare, dacă stai cu pixul în mână și calculezi, ai șanse să realizezi că, de fapt, prețul este unul corect.

Aaaaa, că trăim în România, unde ne-am obișnuit ca artiștii să fie moca sau ieftini, asta este o altă discuție. Cert este că Delia inovează, ridică ștacheta la un alt nivel și mă bucur să văd că face asta. Practic, ea îi obligă și pe ceilalți să se dezvolte, iar această dezvoltare este ca o pastilă de sănătate peste acest show-bizz haotic.

Cât despre cei care comentează vis-a-vis de prețul biletelor, aici lucrurile sunt clare – îți permiți și vrei să vezi un spectacol mișto? Plătești! Nu îți permiți? Stai acasă și mucles.

În mod normal, sala ar trebui să fie plină la acest spectacol.

Cea de-a treia latură a acestei încercări este cea artistică. Să pregătești un show cu 30 de artiști nu e tocmai simplu. Pentru Delia, trecând peste experiența ei scenică și peste voce, va fi fără îndoială o încercare importantă.

Nu am dubii că nu o va depăși.

Așa cum am mai scris și la concertele anterioare, Delia se află în plină construcție și mă bucur să văd că fiecare pas este unul important, că fiecare hit își găsește loc în viitorul playlist de show.

Este o lecție de dezvoltare sănătoasă pe care ar trebui să o învețe mulți artiști români.

Detalii AICI

Link-uri sponsorizate

Comments