3 ani de Vulpescu.eu!

eucave4
Link-uri sponsorizate

Iată că a mai trecut un an! Wow, ce an!

Un an cu multe schimbări, unele la care nici nu speram, altele care m-au prins cu garda jos și m-au răvășit complet.

Nu mă voi apuca să afișez cifre de trafic și alte tâmpenii. Nu interesează pe nimeni câte milioane de cititori au intrat aici în ăștia 3 ani.
Cert este că am fost destul de harnic – 1825 de postări în 3 ani… nu e rău deloc.

Am început în 2013 cu un text despre mine. De altfel, majoritatea textelor pe care le scriu sunt despre mine și experiențele/ oamenii care îmi pătrund în viață.

Am început acest blog ca pe o terapie cu mine și, încet încet, totul s-a transformat într-un mare grup, într-o comunitate de oameni care discută despre relații, iubire, sex, comportamente umane.

Sigur, ca în orice comunitate, se întâmplă să apară și neaveniți, adică oameni care nu înțeleg despre ce este vorba și vor să distrugă. Aici vă asigur că intervin ferm și elimin cu precizie chirurgicală orice intrus (sper că nu mi-a scăpat vreunul).

Sunt 3 ani de când am apucat pe drumul ăsta, 3 ani de când studiez zilnic, 3 ani de când lucrez zilnic cu mine. Să nu cumva să credeți că e ușor să scrii despre relații.

Nu e! Ca în orice domeniu, dacă vrei să performezi (și aici nu mă refer la competiția cu alții), trebuie să te pregătești temeinic. Or asta înseamnă cărți citite zi de zi, articole de pe tot felul de site-uri de specialitate, influenceri mondiali pe care îi urmăresc, cursuri pe care le fac și, bineînțeles, o experiență de viață consistentă etc…

Cam toată ziua este ocupată de ceea ce scriu pe blog și de pregătirea mea.

Așa văd eu lucrurile!

Dacă vrei cu adevărat să faci ceva într-un domeniu, atunci trebuie ca acel domeniu să fie prioritar.

Ei bine, în anul ăsta care s-a scurs, mă bucur că am reușit să realizez două dintre obiectivele propuse. Mare lucru, mare de tot, mai ales că până nu cu mult timp în urmă eram un mega-dezordonat.

Am reușit să pornesc întâlnirile offline cu prietenii de pe blog (urmează să le reiau) și am reușit să lansez prima mea carte. Am mai spus-o – nu speram vreodată să scot o carte.

Iar faptul că aproape 4.000 de oameni au ales să o citească, mă onorează și mă obligă. Atât celor care au cumpărat cartea, cât și celor care mă citesc pe blog sau Facebook, nu pot decât să le mulțumesc.

Ei mă încarcă zilnic cu idei.

Un mulțumesc cântărește mai mult ca un nr 1!

Depinde cum vezi viața. Eu m-am educat să apreciez mai mult lucrurile frumoase, lucrurile utile, lucrurile care îi îmbogățesc și pe alții, nu doar pe mine.

Competiția nu mă mai interesează de o bună bucată de timp.

Mi-am creionat drumul meu, știu exact ce vreau să fac și nu îmi pasă că pe drumul ăsta mai sunt și alții. Și ei au drumul lor. În plus, e mult mai important să colaborezi și să te ajuți unul pe celălalt, decât să te lupți.

A fost un an interesant, un an care a trecut rapid și uite că blogul meu a căpătat cifra 3 la capitolul ani.

Parcă ieri o întrebam pe Cristina Bazavan: ‘la ce îmi trebuie blog?’

Funny!

Sunt fericit că pot să fac ceea ce îmi place, sunt fericit că ceea ce scriu ajunge la oameni și, prin reacțiile lor, înapoi la mine și sper ca cei ce mă citesc să rămână în continuare aici.

Toamna asta se anunță de foc, pentru că mă apuc de cea de-a doua carte. Complicat proces, dar și frumos. Abia aștept să o văd gata și să vă pot arăta ce a ieșit.

Până atunci, vă las să vă bucurați de ‘Bărbații inteligenți nu au nevoie de amante’. Este o carte în care am pus suflet, este o carte despre mine, despre viața mea, despre experiențele din viața mea, sunt 300 de shot-uri de viață pe care nici nu îți dai seama când le-ai dat peste cap.

În cazul în care nu ți-ai procurat cartea, poți să o faci telefonic, la numerele: 0774091579 sau 0314382822 si online la adresa Bookzone.ro.

Link-uri sponsorizate

Comments