Ai trăit degeaba?

stars
Link-uri sponsorizate

Cum ar fi ca într-o bună dimineață, să te trezești, să pornești televizorul și, cu o voce suavă, Neti Sandu să-ți spună că locul tău în Univers s-a schimbat?

Nu te-ai simți puțin aiurea? Nu te-ai uita ca oaia-n pantă?

Atâta timp pierdut pe niște informații care ți-au dat speranță când, de fapt, nu erau ale tale?

Nu ar fi tare să afli că ani și ani de zile ai pus botul la niște lucruri care nu îți aparțineau? Nu ar fi funny să-ți dai seama că în loc să te uiți la Săgetător, trebuia să privești cu atenție la Capricorn?

Câtă tristețe, câte speranțe spulberate!

Îți dai seama cum ai stat tu și ai făcut calcule de potrivire? Să nu-mi spui că nu ai făcut asta niciodată! Te-am văzut! La tine stătea lumina aprinsă până la 3 dimineața :)

Îți dai seama cum ai citit zeci și zeci de interpretări despre Făt Frumosul tău Rac? Când, de fapt, trebuia să te uiți o zodie mai încolo?

Și te mai miri de ce ești nefericită, tristă, debusolată, nesigură?

Stop!

Nu e vina ta! Chiar nu e!

Vina le aparține babilonienilor care, acum 3000 de ani, s-au jucat puțin cu stelele. Da, ai citit corect! S-au jucat.

Cum? Nasa spune cam așa – băieții ăia nu au luat în calcul faptul că erau 13 constelații și nu 12 și au luat una – Opiuchus – și au scos-o din combinație! Uite așa! Poc!

Și iată cum tu, draga mea sau dragul meu – chill, sunt și bărbații care belesc ochii la zodiac – ai trăit degeaba. Toate căutările tale, toate speranțele tale, toate suișurile și coborâșurile tale erau doar… ai ghicit, placebo! De fapt, tot ceea ce ai citit nu avea legătură cu locul tău în Univers, ci cu locul unei alte persoane.

Cum s-a rezolvat dilema asta?

Băieții ăia răi de la Nasa au apelat la niște calcule și au rezolvat problema.

Întrebați dacă au schimbat zodiacul, ei au răspuns sec: ‘Astrologia este studiul științific a tot ceea ce se întâmplă în spațiu. Astrologia este altceva. Nu este o știință. Drept urmare, nu am schimbat zodiacul, ci doar am făcut niște calcule’.

Tare sau ce?

Nu e funny să realizezi că tot ceea ce ai alimentat în propriul creier a fost, de fapt, o greșeală de calcul?

Wow! Asta ar trebui să te ducă spre iluminare!

Ce înseamnă asta?

Simplu – să încerci să-ți influențezi singur/ă viața, fără să lași surse externe să intervină. De ce?

Ca să nu te trezești din nou într-o bună dimineață, să pornești televizorul și să afli că tot ceea ce ai crezut că știi despre tine este un mare bullshit!

Și, în cazul în care încă mai crezi în baliverne, te rog să privești filmulețul de mai jos. Pentru a avea sau nu un rost în viață… ai nevoie doar de tine, nu de niște poziționări stelare care se pot dovedi a fi complet eronate :)

Foto Credit: jellyfields.com/

Link-uri sponsorizate

Comments