Chimia eleganței – Sir Ludovic

sirludovic
Link-uri sponsorizate

Eleganța costă! Nu doar bani, ci și timp, pentru că un om elegant este, în primul rând, un om informat.

Abia apoi vorbim despre bani. Banii, fără informație, nu înseamnă mare lucru.

Este foarte interesant cum a evoluat piața eleganței în România. Acum 10 ani se vorbea foarte puțin despre asta, iar în zona masculină nu existau atâtea branduri, atâtea opțiuni, ca acum.
Or, dacă ne uităm la ceea ce se întâmplă în acest moment, observăm că există o piață, că există concurență, că există suficiente locuri unde poți să îți construiești o imagine corectă, elegantă.

Și totuși, unde se face diferența?

O întrebare cât se poate de corectă, pentru că mai toate brandurile din piața lucrează cu materiale de calitate.

Ei bine, pentru a afla un răspuns la această întrebare, am vorbit cu Sorin Moldoveanu de la Sir Ludovic.
sir_ludovic1
Vorbim despre un brand intrat de curând pe piață, un brand care se ocupă de costume la comandă, atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Cred că este primul brand care se ocupă și de eleganța doamnelor din business-ul autohton.

Dar, să revin la diferență. Ei bine, ea nu se face neapărat la nivelul materialelor sau la capitolul ‘măiestrie’.

“Diferențierea se face la om! Contează foarte mult chimia, interacțiunea pe care o ai cu cel de la care vrei să cumperi. Așa se ia decizia. Prețurile nu variază foarte mult în piață. Atunci când ai ajuns la un anumit nivel și ești extrem de ocupat, îți trebuie un om de încredere. Nu mai ai timp de experimente.

Contează foarte mult să inspiri încredere atunci când cineva îți calcă pragul”, mi-a spus Sorin Moldoveanu, cel care se ocupă de brandul Sir Ludovic.

În zona asta de made to measure, consilierea nu se încheie imediat ce comanda a fost livrată.

Nici vorbă, chimia se păstrează în timp, iar clienții nu ezită să ceară sfaturi ori de câte ori au nevoie.
sir_ludovic2
“Noi obișnuim să îi consiliem pe clienți și după ce au cumpărat de la noi. Chiar avem un serviciu dedicat. Așa îți fidelizezi clienții. De foarte multe ori, primesc poze pe Whatsapp și sunt întrebat dacă au ales bine combinația de culori, dacă pantofii se potrivesc la costumul respectiv etc…”, mi-a mai spus Sorin Moldoveanu.

Acum, că tot vorbim despre costume la comandă, costume al căror preț pleacă de la 2000 de ron, este important de știut faptul că un astfel de costum nu îți vine mâine.

Drept urmare, dacă vrei să-ți faci un costum la comandă, este bine să îți calculezi o marjă de timp.

Media realizării unui astfel de costum ar fi de trei săptămâni și jumătate (cu excepțiile de rigoare).

‘Okay, am înțeles, dar ce înseamnă eleganță ca volum?’, poate veți întreba.

‘La bărbați, o garderobă trebuie să conțină 3-4 costume și 8 cămăși. Cele mai multe cămăși sunt albe. Bărbații cer standarde clasice. Foarte rar se întâmplă să devieze de la clasic. În cazul bărbaților, nu se poate spune că există mulți care cumpără 3-4 costume din prima. În general, ei așteaptă să vadă cum iese primul, după care, dacă sunt mulțumiți, continuă. Sunt și bărbați care sunt foarte atenți la detalii, bărbați pe care îi vezi imediat cum ți-au trecut pragul, dar și bărbați care au nevoie de informație.
sir_ludovic3
În afara cazurilor excepționale, în care se întâmplă ca anumiți bărbați să-și poată procura costume gata făcute din magazine, foarte mulți au înțeles faptul că un costum la comandă este făcut pentru tine și asta se vede imediat. Sigur, asta nu înseamnă că acel costum va veni la fel dacă te vei îngrășa 10 kilograme în 6 luni”, a adăugat Sorin.

Cam așa stă treaba cu eleganța în această piață concurențială. Vorbim despre chimie umană și nu neapărat despre oferte. Ca în orice domeniu și aici este extrem de importantă interacțiunea umană, indiferent că vorbim despre costume de business sau despre costume de ceremonie.

Dacă vreți să aflați mai multe despre Sir Ludovic, puteți intra pe SITE sau puteți vizita show-room-ul lor din incinta hotelului Hilton.

Link-uri sponsorizate

Comments