Urâtele mă deprimă

uratele
Link-uri sponsorizate

Hey, stați, nu îmi săriți la beregată! Este doar un mesaj văzut pe tricoul amicului Codin Maticiuc.

Sigur, nu l-am întrebat dacă mesajul face o referire exclusivă la aspect. Nu m-ar mira!

Știu că îi plac fetele frumoase!
Cui nu îi plac?

Și totuși, eu aș merge puțin în profunzimea acestui mesaj.

Eu nu l-aș trata exclusiv fizic. Serios, fizicul contează mai puțin pentru mine. Sigur, asta nu înseamnă că accept/apreciez orice, ci doar că sunt capabil să accept o plică, niște celulită, 2-3-5 kilograme în plus (dacă sunt distribuite uniform), dacă purtările domniței sunt mișto!

Dacă ar fi să-mi însușesc acest citat – ‘urâtele mă deprimă’ -, nu m-as referi la fizic – serios, chiar e ușor să arăți cu degetul; ușor și extrem de jignitor.

Nu, eu m-aș referi la comportament!

Am văzut o grămadă de dudui care au senzația că este suficient să seduci prin trup! Trupul lor arată de senzație, dar caracterul lasă mult de dorit.

Alea sunt urâtele care mă deprimă pe mine – femeile cu caracter îndoielnic.

Ele au senzația că seducția este ceva organic. Și ce fac? Neglijează cele mai frumoase atribute ale feminități, în special caracterul.

De altfel, această situație, această stare de fapt, este superb marcată de Jean Baudrillard în cartea ‘Seduction’.

El consideră că femeile au uitat să seducă, sexualitatea lor rezumându-se la trup și nu la feminitate. Astfel, sexualitatea femeii a devenit pur organică: ‘nu mă linge bine’, ‘nu îmi oferă orgasm’ etc…

Or asta nu înseamnă feminitate, ci robotizare.

Din acest punct de vedere, femeile ar trebui să știe un lucru extrem de important: ‘feminitatea seduce pentru că nu este niciodată acolo unde se crede că este’, adică în trup!

Feminitatea se află în caracter, în comportament, în purtările femeii.. trupul fiind o simplă anexă, o completare a unui pachet interior.

Din nefericire, uniformizarea trupurilor a dus la exilarea seducției, la sugrumarea feminității.

Degeaba ai 90-60-90, dacă ai un caracter de căcat.

Degeaba mergi la sală, la masaj, la înfrumusețare, dacă interiorul tău este putred.

Există foarte mulți bărbați care nu mai pun botul la aceste accesorii ale trupului – adică picioare lungi, fese ferme și sâni.

Sunt foarte mulți bărbați care înțeleg că astea sunt simple consumabile, simple accesorii ce vor cădea pradă gravitației. Este doar o chestiune de timp!

În schimb, ei știu foarte clar că seducția este întotdeauna alimentată de un creier funcțional și de un caracter frumos. Și asta caută!

Restul se rezumă la consumabile.

Așa că dacă ar fi să revin la titlu – da, urâtele mă deprimă, însă asta nu se referă la fizic, ci la comportament.

Femeia cu adevărat urâtă nu e aia care nu are un genetic bun – să fim serioși, nu toată lumea are norocul ăsta. Femeia cu adevărat urâtă este aia care are un caracter urât. Și știți de ce?

Pentru că ăla chiar se poate modela!

Foto Credit: tshirt-factory.ro/

Link-uri sponsorizate

Comments