Popasul Pescarilor vs Pescăria lui Matei – de la dezamăgire la încântare

popasulpescarilor
Link-uri sponsorizate

În materie de business, românii au un talent nebun să-și dea singuri foc la valiză!

Iar dacă ne referim la industria ospitalității, atunci lucrurile devin clare – nicio minune nu ține prea mult.

De Rusalii am fost la mare, la Vamă.
Mi-a plăcut Vama! Mai ales la Plaja de carte – o zonă care mi-a adus aminte de Vama aia Veche.

Mi-a plăcut printre cuci și păsărici. Lume relaxată, unii nud, alții nu… muzică de jazz… păcat că marea a fost cam nervoasă și foarte rece în primele două zile.

Mi-a plăcut și la Bibi, unde un servit un mic dejun bun sau la cherhana – unde prietenii mei s-au bucurat de rapane și pește.

Seara, am dat o tură prin trenduri: Amphora este un soi de Loft al Vămii; Expirat adună ca de obicei popor mult; Yuva este un locșor interesant; iar marea tentație se numește Acolo. Fix lângă mare, iar muzica este mișto.

Ei bine, în Vamă nu am avut parte de surprize. Ceea ce e foarte bine :)

Aia mare a venit la Olimp, la Popasul Pescarilor. Am fost la o sindrofie/ aniversare. Masa măricică, cu copii. Băi frate, am mai fost acolo, dar ca de data asta nu mi s-a întâmplat nicăieri.

Sigur, locul era full, dar asta nu este o scuză pentru servicii proaste!

Prima comandă a fost cea pentru pitici – și normal; noi, ăștia mari ne putem sătura cu vin :)

A urmat comanda noastră.

Ce s-a întâmplat? O nebunie întreagă!

Comanda copiilor nu a ajuns nici după 2 ore; ce comandaseră mesenii adulți se comasase pe platouri; iar purcelul meu – deh, nu mănânc pește – a întârziat și el vreo 2 ore.

Cred că era în formă și l-au alergat mult prin bucătărie pe împielițat. Deși cerusem file de porc cu salată verde, am primit file de porc cu cartofi prăjiți :) Așa, ca să fie treaba… treabă. Concluzia 1? Cartoful e noua salată!

Nu aveți idee în ce hal s-au enervat gazdele evenimentului, cârciumari fiind de fel :)

Îți dai seama că pe aia nu ai cum să îi păcălești cu scuze de genul – ‘s-a rătăcit comanda!’ sau ‘e aglomerat la bucătărie’.

Chiar vorbeam cu ei și îmi ziceau: ‘frate, la un local ca asta, unde îți vin sute de oameni pe zi și ai niște încasări până la cer, ceea ce s-a întâmplat aici se numește lăcomie și bătaie de joc’.

Nu am avut cum să îi contrazic! A fost haos total și nu cred că mai calc.

Nu de alta, dar ieri am descoperit o locantă foarte, dar foarte tare. Se află în Agigea și se numește Pescăria lui Matei.

Ospătarii sunt ca albinele; iar comanda curge lin, fără incidente.

Ne-am simțit răsfățați, locația arată superb, oamenii au propria crescătorie de scoici, iar porția de scoici este super-mare pentru 35 de lei.

Deci se poate!

Escala de la Agigea ne-a mai îndulcit amarul de la Olimp.

pescariamatei
Vedeți? Cam așa se întâmplă! Cam așa îți dai foc la valiză cu mâna ta atunci când crezi că business-ul tău este imbatabil.

Păcat, mare păcat!

Link-uri sponsorizate

Comments