Aida – creatoarea de simfonii în farfurie

euaida
Link-uri sponsorizate

Tare mișto este să te bucuri de experiențe culinare deosebite. Și, din câte văd, Bucureștiul se dezvoltă rapid în această zonă a ospitalității.

Fie că ne place să admitem, fie că nu, concursurile culinare au adus o schimbare în percepția românilor vis-a-vis de mâncare.

S-a cam terminat cu ceafa de porc cu cartofi prăjiți și salată asortată, s-a terminat cu vinul de proastă calitate.
Din ce în ce mai mulți oameni încep să-și rafineze gusturile, chiar și în cârciumile de cartier, ceea ce este îmbucurător.

Și, așa cum era de așteptat, cei care au trecut pe la show-urile gen MasterChef populează acum bucătăriile Capitalei, ceea ce mi se pare firesc.

Aida Parascan a câștigat MasterChef, iar acum gătește la Naan – un loc ce îmbină perfect bucătăria și vinurile.

NAAN1
Cu Aida la cuptoare, Naan oferă publicului o experienta complexa.

De altfel, dacă cobori în subsolul studioului, vei vedea o selecție interesantă de vinuri, selecție ce îți indică prezența unui fin cunoscător în domeniu.

Revenind la Aida, acum câteva zile am avut ocazia să îi gust câteva preparate.

naan2
Și am testat așa: Scoici cu sos de tapenade și harissa; Sushi Maki&California (aici doar m-am uitat), carne salada, hamburger de Black Angus, coaste de porc în bere neagră (o nebunie), inele de calamari Panko cu sos olandez de lime, file de dorada all’acqua Pazza cu piure de sfeclă (și aici doar am privit), plus lava cake cu înghețată de vanilie în păr de înger și Afogato Caffe.

O explozie de gusturi, nu alta.

În plus, masa a fost stropită cu trei vinuri din gama Aristocrat de la producătorul Amfiteatru Vittis din Dealu Mare – un chardonnay, o tămâioasă românească și o fetească neagră. Bune!

naan3
Au mers excelent cu mâncarea!

Una peste alta, experiența a fost completă și mă bucur că Aida a ajuns la Naan.

Nu mai spun de black angus, care vine de pe pășunile din împrejurimile Sibiului. Bun de tot.

Chiar vă recomand să dați o tură.

 

 

Link-uri sponsorizate

Comments