Barbara Isasi – de la Vocea Spaniei la vocea din Mandinga

barbara isasi
Link-uri sponsorizate

Barbara zâmbește atât de mult, încât ai senzația că vine de pe altă planetă.

Este tânără, frumoasă, extrem de vie și cu multă dorință de a reuși.

Nu ai nevoie să discuți prea mult cu ea ca să-ți dai seama că e hotărâtă. Se vede în ochi!
Barbara Isasi este noua voce din trupa Mandinga. Dacă număr corect, cred că ar fi cea de-a 4-a schimbare majoră de solistă.

Numai că schimbarea asta țintește clar spre o orientare a trupei spre Occident.

Avantajul este că pe lângă voce – timbrul ei vocal îmi place mult – Barbara poate să cânte și în engleză și în spaniolă.

Ieri am stat puțin de vorbă cu ea și pot să vă spun că industria muzicală românească are nevoie de o infuzie de pozitivism.

Pe fondul ăsta de tristețe, Barbara – mai ales prin felul ei de a fi – este ca o rază de lumină!

Iar faptul că este îndrăgostită de muzica neagră mă face să o plac și mai mult.

Da, fata a fost la Vocea Spaniei în 2013, unde a fost jurizata de: David Bisbal, Rosario Flores, Malu și Antonio Orozco. “A fost o experiență excelentă! Toți spectatorii se uitau la mine, eu așteptăm ca jurații să se întoarcă, a fost palpitant. A durat puțin, dar s-au întors. Am fost foarte fericită. După Vocea Spaniei mi-am început cariera solo și am avut câteva concerte prin cluburi, fără trupă pe spate. Bineînțeles că îmi doream mai mult”.

barbaraisasi1

‘Bine, bine, dar ce caută o fată născută la Madrid într-o trupă din Romania’ – poate vă veți întreba.

La prima vedere, pare un risc major să renunți la viața din Spania pentru a începe o carieră în România. De obicei lucrurile funcționează invers.

“Eu sunt genul de persoană care se implică 100% atunci când simte ceva. În România am ajuns printr-o prietenă cu care m-am cunoscut în India. E complicat :) Ea a fost cea care m-a prezentat băieților. Cumva este ciudat să renunți la tot, însă ador energia asta, iar Mandinga înseamnă o șansă pentru mine, așa că… de ce nu?” – mi-a spus Barbara zâmbind.

“Acomodarea a fost ușoară, chiar dacă nu înțelegeam limba. Acum, după două luni de stat aici, înțeleg și vorbesc puțin limba română. Băieții s-au purtat foarte frumos cu mine și mă ajută mult. Lucrăm din greu și avem un program foarte strict. În aceste două luni ne-am pregătit pentru concertul de diseară (au concert în Nuba). In același timp, am lucrat și la viitorul single Mandinga, o piesă care va fi un mix de R’n’B și latino. Sper ca publicul să aprecieze piesa. Am venit aici pentru că am încredere în acest proiect și sper să reușim să cucerim nu doar România cu el. Nu ar fi frumos să revin în Spania alături de trupă?”

mandinga

Asta chiar ar fi tare. Recunosc, nu știu dacă eu aș fi renunțat la tot pentru a mă muta în altă țară. Mai ales la 27 de ani! Ea a făcut-o și, la cât de determinată o văd, cred că o să-i iasă, mai ales că știu că Mandinga nu e un proiect la voia întâmplării. Nu când îl ai în spate pe Sergiu Stoiadin :)

Da, Mandinga se reinventează! Din nou!

Și nu oricum, ci cu o fată care este ca o rază de lumină. Nu e vrăjeală. Atunci când stai de vorbă cu ea, chiar reușește să-ți dea din vibe-ul ei, ceea ce mi se pare extraordinar.

Puțini artiști reușesc asta.

Ea este Barbara Isasi – noua solistă a trupei Mandinga – o fată care sunt sigur că va avea multe de spus în industria muzicală românească!

Vă las să o ascultați și aștept părerile voastre.

Link-uri sponsorizate

Comments