Consiglieri – laboratorul de bărbați din București

consiglieri1
Link-uri sponsorizate

Vinerea trecută am participat la un eveniment de fashion deșfăsurat într-o clădire de pe Bulevardul Lascăr Catargiu din Capitală.

La numărul 34 am găsit o casă veche, superb renovată, o casă în care a locuit însuși Henri Coandă.

În acest moment, casa este un adevărat ‘Laborator de bărbați’, așa cum spune Cezar Ionașcu – Head of Sales la Consiglieri.
La prima citire, pare un brand italian. În realitate, este un business cât se poate de românesc, chiar dacă materiile prime folosite provin din Italia și Anglia.

consiglieri5
Care este scopul acestui brand? Să producă frumusețe masculină într-un București cât se poate de gri. Interesant pariu!

Dar nu imposibil!

consiglieri2
Nu mai spun că Cezar Ionașcu este genul de bărbat ce pare stăpân pe ceea ce și-a propus.

“Acest spațiu reproduce o casă de comenzi din perioada interbelică. Acest laborator de bărbați s-a lansat pentru că avem încredere în bărbatul frumos. Aici îl definim, în construim și reconstruim zilnic, oferindu-i estetică și pariuri corecte despre vestimentație.

consiglieri6
În zona serviciilor există două expresii mari: ‘buna ziuă, vă ajut cu ceva?’ și ‘da, vă stă bine’. Între aceste expresii frazeologie nu a făcut nimeni niciodată.

Noi am decis să îmbrăcăm bărbatul după nevoia exprimată față în față, ținând cont, bineînțeles, de antropometrie și cromatică. Din punctul nostru de vedere, rolul ajutorului este să te facă independent de ajutor. Drept urmare, aici oferim soluții sub imboldul inovației” – a spus Cezar Ionașcu la evenimentul dedicat exclusiv bărbaților de la finele săptămânii trecute.

consiglieri3
Sincer și eu cred în bărbatul frumos. Și da, cei de la Consiglieri se ocupă de esteticul masculin. Dacă ar reuși să acopere și zona sa emoțională, atunci cred că acest brand ar fi de departe un laborator al bărbatului perfect!

Taci că le dau și idei :)

consiglieri4

Link-uri sponsorizate

Comments