Sufletul se cauta in ochi, nu intre coapse!

ochi
Link-uri sponsorizate

Sa spui ca femeia isi deschide mai usor picioarele decat sufletul mi se pare o jignire crancena la adresa femeii.

Cand spui asta te cam dai in fapt! Recunosti ca practic, in loc sa ii privesti sufletul (ochii), iti curge scuipat din gura si ramai blocat cu privirile pe coapsele ei interne. Ce-ai mai vrea sa i le musti…

Sigur ca nu i-ai vazut sufletul. Nici macar nu te-a interesat asta.
Esti mascul, urla testosteronul in tine si vrei sa-ti satisfaci nevoia de baza – sexul!

Problema intervine atunci cand crezi ca si femeia are aceeasi nevoie de baza – sexul!

Doar un barbat naiv, un barbat necitit, un barbat care nu a cunoscut sufletul femeii, amusinandu-i doar coapsele, poate sa spuna ca ea isi deschide mai usor picioarele decat sufletul.

De-a lungul anilor am cunoscut o gramada de femei care, cel putin aparent, isi deschideau mai usor picioarele. Ulterior, mi-am dat seama ca am fost neatent! Sufletul lor a fost primul care s-a deschis! Chiar si in cazul celor care nu isi doreau ceva serios – apropo, in cele mai multe cazuri este o minciuna crancena! – sufletul lor era deschis. Larg, ca o floare de lotus! Eu am fost cel care nu l-a vazut! Pana si cele mai sexuale femei isi doresc imbratisari, isi doresc sa aiba cui sa-si spuna oful! Este o chestiune umana, fireasca!

Sa spui ca femeia isi deschide mai usor picioarele decat sufletul se poate traduce asa: ‘femeia este o curva insensibila!’

Bravos! Evrika! Ai punctat! Esti un alfa pur sange! Urangutanii o sa-ti faca loc in copacul lor! Urata perspectiva!

Generalizarile ne omoara! Uneori pic si eu in capcana asta! Insa intotdeauna, chiar si atunci cand sunt dur, am grija sa nu pic in extrema misoginismului. Este o zona periculoasa, o zona care nu are vreo legatura cu iubirea sau cunoasterea, ci cu traumele suferite de-a lungul anilor. Din pacate, multi dintre cei care scriu despre relatii aluneca in zona asta, semn ca undeva, acolo, adanc in ei, exista niste lucruri nerezolvate sau niste convingeri ce au nevoie de un update.

Sigur ca exista si femei care nu vor sa-si deschida sufletul, preferand sa-si deschida doar picioarele. Insa nu cumva vorbim aici despre un mecanism de aparare impotriva boilor care isi baga p**a acolo unde ar trebui sa mangaie?

Sigur ca exista femei care nu isi deschid picioarele inaintea sufletului! Insa nu cumva si in cazul lor putem vorbi despre niste traume provocate de acelasi tip de indivizi?

Cel mai trist exemplu este cel al femeilor care nu-si deschid nici picioarele, nici sufletul. Iar acolo putem vorbi despre rani grele. Acolo putem vorbi despre negare, despre frica!

O femeie asumata, oricat de sexuala ar fi ea, isi pastreaza mereu sufletul deschis. Ea nu se multumeste doar cu picioarele deschise. Nu are nicio satisfactie dintr-o simpla coiala. Asta este doar o iluzie pur masculina…

Si stiti de ce isi tine mereu sufletul deschis? Pentru ca stie ca nu are nimic de pierdut! Or tocmai asta este femeia aia puternica despre care se scriu mii de texte pe Net. Este femeia care stie sa curete de fiecare data urmele boilor care au balit dupa coapsele ei si i-au murdarit sufletul.

Barbatul care spune ca femeia isi deschide mai usor picioarele decat sufletul, pur si simplu nu stie unde sa se uite. Sau… si mai simplu… nu vrea!

P.S.1: Cea de-a doua mea carte s-a lansat. Daca vrei sa comanzi ‘Iubirea de la A la Z – Alfabetul relatiilor’, o poti face de AICI

Foto Credit: hdwallpapers.move.pk/

Link-uri sponsorizate

Comments