Ce faci de Revelion?

revelion
Link-uri sponsorizate

‘Ma duc la ziua lui Moga’ :) Asa ar fi trebuit sa raspund anul trecut la enervanta intrebare :)

Anul trecut am avut 2 Revelioane – unul pe 30 – la ziua lui Moga si cel de pe 31 – cand nu a mai intrat nimic :)

Pur si simplu nu am putut sa mai digeram Revelionul! Ne simteam ca pe 1 ianuarie, seara, cand toata lumea a urlat – ‘La Multi Aaaaaani!!!’
Si uite ca a mai trecut un an si iar ne apuca Revelionul, cu eternele intrebari pregatitoare – ‘ce faci de Revelion? unde faceti Revelionul? Vai, dar nu plecati nicaieri?’

Ce as putea sa fac de Revelion? Merg intr-un loc in care am mai fost – deh, nu prea ne place sa facem experimente in noaptea dintre ani (desi poate ca fix asta ar trebui sa facem), bem niste bauturi pe care le stim bine si mancam ceva… plus cateva ore petrecute impreuna cu prieteni cu care am petrecut sute de ore de-a lungul anului :))

Cam asta facem de Revelion! Si da, unii danseaza pe melodiile pe care au mai dansat pe parcursul anului. E firesc – nu ai cum sa dansezi pe piesele care se vor lansa in ianuarie :))

Mie tot mi se pare ca punem prea multa presiune pe aceasta ultima zi a anului. Cerem prea mult de la ea. Si, fiind un om care are ocazia sa iasa mult, poate prea mult uneori, pot spune ca Revelionul chiar nu mi se pare vreo mare sfaraiala.

Sincer, undeva, acolo, in adancul meu, sper sa asist la un Revelion care sa ma faca sa spun wow. Anul asta merg in Fratelli! Este prima oara cand merg acolo de Revelion si chiar sunt curios cum e. Ceva imi spune ca se lasa cu show :)

Va mai recomand si Revelionul din Pow Wow. Suna okay, cu tot cu dress-code-ul sau.

Apropo, treaba asta cu dress code-ul ma scoate din sarite, pentru ca mi se pare o presiune in plus. Pai bine domnule, dupa ce ca ma oblig cumva sa ma simt bine, chiar daca uneori nu imi vine (se intampla), ma pui sa ma si imbrac in haine pe care nu le port in mod obisnuit?

Hmmm! Nu imi place asta.

Una peste alta, din cate am vazut, pretul Revelionului graviteza in jurul pragului de 400 de lei – cu ceva plus sau minus.

Acum nu stiu daca pretul asta se si justifica sau daca Revelionul trebuie luat in serios atat de tare. Pana la urma este o seara ca toate celalalte. Eu sper ca macar de data asta sa spun – da, m-am simtit excelent!

Voi ce faceti de Revelion? :))

Foto Credit: happynewyears2016.net

Link-uri sponsorizate

Comments