Ignoranta autoritatilor ucide!

protest2
Link-uri sponsorizate

Mai tineti minte ce declara domnul Arafat imediat dupa tragedia de la Colectiv? Ca ISU nu a stiut niciodata despre existenta acestui club?

Cine a mintit? A acoperit cumva domnul Arafat o institutie incapabila sa-si faca treaba sau pur si simplu a fost mintit la randul sau?

Iata ca azi, Catalin Tolontan demonstreaza pe blogul sau ca cei de la ISU au stiut despre Colectiv cu cateva saptamani bune inainte de producerea tragediei.
Este vorba despre un fax prin care Emagic – organizator de evenimente – ii anunta pe cei de la ISU despre organizarea unui festival la Colectiv, un festival la care se asteptau sa participe 2000 de persoane in fiecare seara.

2000! Ce s-a intamplat? NIMIC!!!

Festivalul s-a tinut in luna septembrie si slava Domnului ca nu s-a intamplat nimic.

Concluzia 1 – Tragedia se putea intampla mai devreme!!!! Muuult mai devreme!

Nu mai spun de alte evenimente care au avut loc in Colectiv, evenimente la care au participat si 800 de oameni! Ce s-ar fi intamplat atunci? Masacru!

Mai are sens sa vorbim despre cei doi angajati ISU care au trecut prin Colectiv de doua ori si care acum sunt anchetati?

Ce inseamna toate aceste lucruri puse cap la cap? Ca vorbim despre o institutie a statului care este incapabila sa-si faca treaba. Nici nu vreau sa ma gandesc de cate ori s-ar fi putut intampla aceeasi tragedie si in alte locuri…

Ma incalzeste cumva stirea potrivit careia conducerea ISU a fost suspendata? Nu!

Aceasta decizie este nula, cata vreme in Romania si in alte tari inca exista tineri grav raniti pe paturi de spital.

Iata ca aparatul de stat se afla intr-o mizerie cumplita. O mizerie generalizata si o lipsa de asumare crancena.

Sigur ca e simplu sa dam vina pe patroni! Insa pe oamenii astia care stiau ca la Colectiv se desfasoara evenimente si nu au miscat un deget cine ii trage la raspundere?

Link-uri sponsorizate

Comments