Bucurestiul se inchide!

bloc3
Link-uri sponsorizate

Bucurie mare de tot pe net – Centrul Vechi se inchide!

Nu ca multe localuri din Bucuresti nu s-ar fi inchis deja dupa tragedia de la Colectiv sau in urma anchetelor privind anumite practici infractionale ale unor patroni.

Ei bine, motivul de bucurie este stirea potrivit careia presedintele Romaniei a promulgat legea care interzice prezenta de baruri, restaurante, teatre, cinematogafe, banci sau magazine in cladiri care au bulina rosie.

Sigur, masura asta mi se pare de bun simt! Nu contest!

Insa nu ma bucur! Pur si simplu nu imi vine. Si stiti de ce? Pentru ca astfel de cladiri exista in tot orasul, nu doar in Centrul Vechi. Ce o sa faca? O sa inchida toate magazinele, bancile, teatrele, bistro-urile etc din oras?

In plus, mai e o chestiune – in cladirile astea locuiesc oameni! Multi oameni!

Asa ca degeaba imi scoti afara restaurantul sau pub-ul sau mai stiu eu ce afacere dintr-o cladire cu bulina rosie, cata vreme lasi oameni in ea… in continuare!

Marele motiv de bucurie ar fi fost o lege care ar fi spus asa – statul demareaza operatiunea de consolidare a tuturor cladirilor cu risc seismic major din oras.

Asta da, ar fi fost un adevarat motiv de bucurie!

Faptul ca se inchid niste carciumi nu ma bucura cu nimic. Faptul ca se inchide maine Centrul Vechi… la fel, nu ma bucura cu nimic. Mai tineti minte ca acum cativa ani spuneam – ce misto e Centrul Vechi?

Stati linistiti, cocalarii nu dispar, ci doar se muta!

Asta fac ei, se muta, migreaza si polueaza orice loc misto din orasul asta!

Exodul cocalarilor este pur si simplu de neoprit!

Drept urmare, nu inchiderea afacerilor este solutia, ci consolidarea cladirilor si “spalarea” nesimtitilor!

Link-uri sponsorizate

Comments