Florin Dobre a lansat Sbornicul (FOTO)

florindobre
Link-uri sponsorizate

Sambata trecuta am fost prezent pe terasa mall-ului Promenada la lansarea colectiei “Sbornicul” semnata de Florin Dobre.

Pot spune ca terasa este de departe cea mai misto alegere pentru o prezentare de moda, iar faptul ca vremea a fost generoasa ne-a facut sa ne simtim cu atat mai bine.

In plus, folclorul nu a lipsit din program, el imbinandu-se interesant cu eleganta celor prezenti.
Am uitat sa va spun – la prezentarile lui Dobre se aduna toti fashionistii din oras :)

Revenind la colectie, ea este una ready to wear si reprezinta o intoarcere la origini.

dobre1

“Ne-am obisnuit sufletele sa zboare spre meleaguri indepartate, peste mari si tari, in cautarea frumusetii. Colectia Sbornicul – lucrarea mintii, este modul inovator al designerului Florin Dobre de a marturisi ca ultima si adevarata evadare a mintii si a sufletului este zborul inapoi acasa.

dobre2

Odata cu maturizarea, piciorul de pe acceleratie se imblanzeste, invatam sa mai „calcam” si frana, sa fim stapani pe volanul sufletului nostru si sa il conducem spre noi zari, pe „calea cea vesnica”, nelasandu-l sa mai pluteasca in deriva” – scrie in prezentarea oficiala a colectiei.

dobre3

Liniile acestei colectii au influente din portul traditional al unor zone precum Hateg sau tinutul Padurenilor, iar crucea de lemn purtata la gat este de mare efect.

dobre4

Florin Dobre a lucrat si de data aceasta cu materiale de la fosta fabrica Dorobantul, care s-a inchis luna aceasta dupa 129 de ani de existenta.

dobre5

Si, daca tot am ajuns la materiale, colectia Sbornicul – S/S 2016 include: bumbac, in, stofa sau lana.

dobre6

Elegant si traditional – in acelasi context – o provocare pe care Florin Dobre o lanseaza in zone modei din Romania. Si jur ca imi place…

dobre7

Link-uri sponsorizate

Comments