Lectie de viata de la supravietuitorii de la Colectiv!

colectiv1
Link-uri sponsorizate

“Incercam sa ne bucuram de viata, pentru ca am vazut ca moartea este foarte urata. Este mult mai placut sa faci un dar decat sa iei de la cineva (…)

E mult mai placut sa razi decat sa plangi. Facem karaoke, radem, ne iubim si ne bucuram ca am vazut ca exista oameni buni in Romania. (…)
Voia buna ne ajuta sa mergem mai departe si sa trecem peste tot ce s-a intamplat. As spune ca nu regret ca am fost acolo, pentru ca mi-a oferit o experienta din care o sa ies mai puternic”.

Declaratiile astea apartin unor tineri care au supravietuit tragediei de la Colectiv. Cu mainile bandajate, unul dintre ei si cu un bandaj pe cap… ei au venit in fata presei si au vorbit… pentru prima data!

Nu s-au jelit, nu au cerut sange, nu au urlat “razbunare!!!”, ci au vorbit despre viata, despre frumusete, despre oamenii frumosi care i-au ingrijit, despre oamenii frumosi care i-au vizitat, au vorbit despre bunatate si unitate!

Sunt oameni care au vazut moartea cu ochii si i-au spus: “Nu, nu acum!”

colectiv2

Au fost cuvinte pline de forta, de acea forta a binelui! Am vazut patru tineri cu fetele luminoase – chiar daca suferintele sufletesti erau evidente. Nici vorba de satanisti!

Sper ca Inalt Preaintunecatul de la Mitropolie sa fi urmarit aceasta conferinta de presa cu pixul in mana! Sper ca a invatat ce inseamna bunatatea umana! Sper ca macar acum sa-i dispara intunericul ala din ochi!

Sper ca toti cei care i-au condamnat pe tinerii aia pentru simplul fapt ca au mers la un concert rock sa fi vazut conferinta asta. Mare lectie de viata! O lectie de bunatate umana!

Sper ca cei care vor sange si transmit energii negative pe internet sa fi vazut conferinta asta! Sper sa fi inteles ca iubirea este singura varianta in astfel de momente.

Eu am urmarit cu atentie cuvintele acestor tineri… ca mine si ca tine, stimate cititor! Am urmarit aceste cuvinte cu inima deschisa si cu zambetul pe buze.

A fost prima oara in ultimii 25 de ani cand am vazut bunatate pura transmisa in direct pe toate posturile de stiri din Romania.

Jos palaria!

Link-uri sponsorizate

Comments