Cine mai mananca shaorma cu de toate?

kebap
Link-uri sponsorizate

Mi se pare mie sau era shaormei cu de toate a apus? Ieri am dat o tura pana in Centrul Vechi cu destinatia precisa Divan Express-ul de pe Strada Franceza!

Este aproape lipit de Shaorma Dristor, iar vis-a-vis se afla Calif.

Va dati seama ce batalie apriga?
Noi am aterizat la Divan! Recunosc, Otrava este responsabil cu asta – vorbisem cu el acum cateva zile la lansarea blogului louise.ro si mi-a facut pofta :))

Am bagat un Kebap! Buuuun! Imi plac astea – sunt bine facute si sunt suple. Da, suple – stiu ca suna aiurea si ca nu sunt femei…

Insa daca ar fi sa compar o shaorma cu de toate cu o femeie, m-as gandi la o femeie-zdrahon, o femeie pe care mai degraba o ocolesti.

Kebapul asta de la Divan este suplu, lipia imi place… dimensiunea nu e ‘de porc’ si te saturi dupa unul singur.

Nu am putut sa nu observ lupta care se da acolo pe acel colt de piata! Fix asta este zona aia – un colt de piata de consum.

Acolo se aduna toti iubitorii de shaorma si kebap din Centrul Vechi. Toate astea sunt la distanta considerabila fata de Gyros – un alt loc ce performeaza la greu.

Si totusi, cand am trecut pe langa Shaorma Dristor nu am putut sa nu ma intreb – oare cine mai mananca shaorma aia mare cu de toate?

Eu nu cred ca mai pot baga asa ceva in mine. Si nici nu cred ca mai vreau!

Este o bomba calorica de mare efect! Iar daca mai asezonezi si o bere langa… wow!

Sa te tii! Simfonie pentru matze si orchestra!

Nu am mai mancat shaorma de ani de zile si nici nu mai am de gand! Cata vreme exista oferte mai bune, cu gramaje de bun simt… nu cred ca mai are vreun sens sa ma mai arunc intr-o nenorocire culinara.

Voi ce credeti? A trecut sau nu vremea shaormei?

Foto Credit: Divan

Link-uri sponsorizate

Comments