Gheorghe Zamfir – Eticheta este o conditie a unui mare artist, o bucurie!

gheorghezamfir
Link-uri sponsorizate

Gheorghe Zamfir nu mai are nevoie de nicio prezentare. Nu cred ca mai exista vreun om in tara asta care sa nu stie ca maestrul este unul dintre cei mai mari artisti romani ai tuturor timpurilor, cu un succes international fantastic.

Ei bine, nu multi sunt cei care cunosc faptul ca Gheorghe Zamfir este si un maestru al stilului!

De curand, domnia sa a inceput o colaborare cu stilista Adina Buzatu.

In interviul acordat ziarului The Gentleman’s Journal – o publicatie care imi place enorm -, Gheorghe Zamfir vorbeste atat despre cariera sa, cat si despre ce inseamna imaginea pentru un artist de talie mondiala.

Iata ce spune despre intalnirea cu Adina Buzatu:
“Intalnirea cu Adina Buzatu a fost ca o reintoarcere in timp, ca o revenire la vechea oglinda, la starile mele de atunci! Adina mi-a readus aminte CINE SUNT DE FAPT. (…) 

Deseori m-am imbracat cu hainele mele din vremurile de glorie, insa nimeni nu dadea atentie.

Adina a reusit sa sparga aceasta stare aducand o nota de prospetime, de intinerire MIRACULOASA.

Adina Buzatu are o bagheta magica pe care stie sa o foloseasca cu prestigiozitate si minunea s-a produs! Am pentru Adina o admiratie fara limita si ii multumesc nespus pentru tot”.

gheorghezamfir1

In cadrul aceluiasi interviu, marele naist vorbeste si despre ideea de gentleman si spune ca, din pacate, aceasta notiune nu prea se mai regaseste in vremurile actuale:
“A fi gentleman e un lucru mare! Cuvantul a fost luat din limba franceza “gentilhomme” adica ”om dragut”, om de bine.

Astazi, cand fiecare se crede ”cineva”, cand cultura noastra inseamna: fotbal, bautura, discoteca, manele, vestimentatie de prost-gust, facebook, whats app, internet, lucruri care au luat locul respiratiei normale, a unei atitudini elegante, nobile, demne de remarcat in bine, e foarte greu e foarte greu sa mai fii gentleman.

Asa ceva nu mai gasesti decat la cei care au trait ca altadata. Un adevarat gentleman nu mai gasesti decat in vechile carti si vechile timpuri”.

Pareri? Sa fi apus oare barbatul de bine?

Intreg interviul cu maestrul Gheorghe Zamfir il gasiti AICI

Link-uri sponsorizate

Comments