Noi – de unde a aparut cuvantul asta?

adameva
Link-uri sponsorizate

Si-a pus cineva intrebarea de unde a aparut cuvantul NOI?

Cand a fost atestat pentru prima oara si ce insemna el la inceput?

Traim totusi in era lui EU, ceea ce inseamna ca NOI este un soi de naufragiat care inoata impotriva curentilor care se incapataneaza sa-l traga la loc in larg, condamnandu-l definitiv la moarte!
Cine s-a jucat cu NOI? Cine a hotarat ca EL si Ea trebuie sa formeze o chestiune noua – o coca numita NOI?

Cat masochism! Sa pui doua constructii diferite in aceeasi ecuatie!

Daca s-ar intampla asta intr-un laborator de chimie, cu siguranta s-ar lasa cu explozii.

Adam a fost primul barbat de pe lumea asta care s-a intrebat de unde a aparut cuvantul NOI? Pragmaticul din el nu a putut intelege acest concept :))

Am vazut cu ochii mei, aseara, la Undercloud. Am rasfoit tot “Jurnalul lui Adam si al Evei” – un spectacol bazat pe scrierile lui Mark Twain.

Savuros show cu Dana Rogoz si Dan Radulescu in rolurile principale.

Superb duel al sexelor. Spre deosebire de duelul modern al sexelor – transformat cu larga noastra participare intr-un razboi – duelul din RAI s-a incheiat cu copii.

In viata noastra actuala, duelul sexelor se incheie cu despartiri sau divort. Copiii nu sunt altceva decat MOTIVE!

Mai mult, Evele actuale au preluat tot ce a spus EVA lui Twain :)) Si mai ales asta: “Experimentul (FEMEIA) care s-a zgariat se fereste de spini”.

Traducerea e simpla – o femeie care a fost ranita, se va feri de iubire. Va fugi de ea cu toata viteza! Chestia funny este ca de iubire nu ai cum sa fugi! Ea nu poate fi dezlipita de tine! E imposibil! Motivul? Tu esti iubire! Fiecare celula, fiecare lichid, fiecare cartilagiu din tine inseamna IUBIRE! Iubirea este creatie, iar tu esti creatie, deci iubire!

Cum sa fugi de iubire, esti nebun/a? Ar inseamna sa fugi de tine! Ce goana tampita! Nu vei reusi niciodata sa fugi cu adevarat! E ca si cum ai incerca sa te desparti de umbra ta!

Da, stiu ca noi te consideram un experiement si incercam din rasputeri sa te intelegem. Dar… te iubim! Asa cum putem! Atat cat putem!

Da, stim ca si tu ne numesti “barbati”… “pana cand se va dovedi ca suntem altceva” :))

Intrebarea este – ne iubesti?

Nu de alta, dar mi-e teama ca fara aceasta reciprocitate nu are niciun sens sa vorbim despre NOI!

Ce zici?

Link-uri sponsorizate

Comments