Cum iti poti imbunatati relatia in 30 de secunde? (VIDEO)

ru44
Link-uri sponsorizate

Mama ce titlu bizar! “Cum adica sa-mi imbunatatesc relatia in 30 de secunde? Este imposibil! S-au adunat o gramada de probleme” – ar spune unii.

Corect, asa este, exista sanse sa se fi adunat lucruri a caror rezolvare sa necesite luni de zile. Corect!

Insa nu imbunatatirea dureaza 30 de secunde, ci altceva!

30 de secunde iti ia sa te trezesti! 30 de secunde iti ia sa intelegi ce nu ai facut in relatia ta!

De acolo, din momentul in care ai inceput sa vezi intregul tabou, lucrurile incep sa curga de la sine.

Mi-a placut enorm treaba asta cu “30 de secunde” si mai ales povestea spusa de Dr John Gottman – specialist in relatii si casnicii.

Atunci cand editorul l-a rugat sa-i spuna in 30 de secunde un lucru care l-ar ajuta sa-si salveze casnicia, Dr Gottman i-a spus – ‘sa onorezi visele sotiei tale”.

Sfatul mi s-a parut excelent! Povestea la fel! Dupa ce am vazut filmuletul, mi-am dat seama ca foarte multi oameni traiesc impreuna fara sa se cunoasca. Ei doar au impresia ca se cunosc sau ca vorbesc. In realitate, ei nici nu se cunosc si nici nu comunica.

Luati comunicarea zilnica din orice cuplu vreti si vedeti cat balast se aduna acolo, cate informatii complet neimportante pentru cuplu se aduna zilnic.

Exista oameni care nu stiu ce-si doresc partenerii sau partenerele lor; exista oameni care habar nu au ce fantezii au persoanele langa care traiesc; iar asta se intampla din teama, din teama de a nu deranja.

Culmea este ca fix lucrurile astea nu ar trebui sa deranjeze.

Ceea ce spune John Gottman nu este imposibil de realizat. Este chiar usor. Nu trebuie decat sa deschizi gura si sa asculti bine urechile. Atat!

Si inca ceva – trebuie sa vrei :))

Link-uri sponsorizate

Comments