Show-bizz sau porn-bizz?

pornbizz
Link-uri sponsorizate

Nu pot sa inteleg de ce cantaretele (si actritele) vor neaparat sa para stoarfe?

Nu inteleg si basta! Sigur, nu vreau sa le vad imbracate in armuri, insa mi se pare ca se exagereaza prea mult in zona vestimentara.

Stiu ca nu sunt critic de moda, insa jur ca nu ai nevoie de studii la Milano ca sa-ti dai seama ca o rochie mulata pe trupul lui Kim Kardashian arata ca o perdea pusa pe un elefant.

Kim Kardashian nu este nici actrita, nici cantareata, ci doar o vanzatoare de cur! Da, nu radeti, asta vinde ea – cur!

Si Jennifer Lopez vinde acelasi lucru, doar ca ea mai si canta din cand in cand – nu ca ar poseda vreo mare voce. Insa si ea a devenit celebra cu ajutorul curului si nu prin piesele ei.

Ei bine, ajungem la cel de-al treilea exemplu – Beyonce! Feminista convinsa si mama pe deasupra, Beyonce apare pe covorul rosu mai mult goala decat imbracata. Asta in conditiile in care chiar nu are un fizic de gazela.

Vocea… da, nu am ce comenta aici – femeia e blana la voce. Insa nu inteleg de ce vrea sa-mi arate curul? De ce are nevoie de asa ceva? De ce am eu nevoie de asa ceva?

Cele trei exemple nu au fost alese la intamplare, ci dupa ce am vazut cum au aparut la Met Gala. Acolo, pe covorul rosu, au mizat pe arma lor de baza – curul!

Penibil! Este parerea mea. La asta se rezuma show-bizz-ul actual – la defilari de cururi!

Acum va propun un exercitiu de imaginatie – se ia o poza formata din doua cadre. In stanga vedem niste dudui imbracate de gala, dudui care zambesc. Femei cu o imagine decenta!

In dreapta vedem cele trei dive despre care am scris mai sus – arata ca niste borfete care vor sa-si etaleze pretul la marketul libidinal.

pornbizz
Intrebare – care sunt divele porno si care sunt cantaretele?

Astept raspunsul vostru!

Cat despre cantaretele din Romania – sper sa rupa salile de fitness! Da fetelor, azi nu se mai vinde muzica, ci cur!!

Asa ca nu mai pierdeti vremea – pump that ass!

Foto Credit: facebook.com/1013TheBrew?fref=photo

Link-uri sponsorizate

Comments