Infidelitatea e misto

eu44
Link-uri sponsorizate

Infidelitatea e misto! E misto pana cand esti prins, pana cand se afla! In momentul ala se transforma intr-un cosmar.

Infidelitatea este inamicul nr. 1 al relatiilor! Asta este si motivul pentru care provoaca atatea pagube sufletesti.

Infidelitatea este primul film (vorbit) lansat dupa un lung sir de episoade de film mut… in cuplu.

Infidelitatea e o curva, dar nu una de centura, ci o curva unsa cu toate alifiile.

Ea stie sa-ti speculeze vulnerabilitatile, stie sa-ti administreze picaturi dulci-amarui de iluzie fix atunci cand terenul este pregatit.

Infidelitatea te face sa crezi ca vei avea parte de cea mai tare partida de sex din viata, de ceva ce sigur nu ai acasa. Ea nu-ti spune insa ca s-ar putea ca realitatea sa nu fie chiar atat de wow! Ai mai accepta avansurile ei daca ti-ar spune ca dupa consumarea “faptei” vei trece prin focurile iadului? Ma indoiesc! Ce perversa!!!

Ca orice curva de lux, infidelitatea stie sa-ti zambeasca frumos… cu toti dintii ei albi.

Ea stie sa manuiasca cuvintele, stie sa te abureasca, stie sa-ti abureasca mintile.

Spre exemplu, ea reuseste sa te convinga de faptul ca ai nevoie de ceva nou in viata ta! Ca ceea ce ai acasa este naspa, este rutinat, boring, cah!

Ea omite insa sa-ti spuna ca toate astea se intampla si din cauza ta, pentru ca refuzi sa deschizi gura, pentru ca refuzi sa spui ceea ce vrei si ce simti, pentru ca esti mut si crezi ca o relatie functioneaza de la sine… Cum sa-ti spuna asa ceva? E proasta? Ar ramane fara obiectul muncii :))

Nu, ea iti spune ca in interiorul coapselor ei vei gasi raspuns la toate intrebarile existentiale, ca in anusul ei se afla cheia fericirii tale si ca gurita ei iti va oferi cel mai frumos blow job pe care l-ai trait vreodata.

Si iti spune asta pe cel mai porno ton!

Si uite asa, te face sa cedezi, dandu-ti lovitura de gratie prin cateva vorbe perverse: “hotul neprins e negustor cinstit”, “ce nu se afla/ nu doare”, “prezumtia de nevinovatie” etc…

Infidelitatea te prinde, te foloseste si apoi te lasa sa te descurci cu un tsunami de consecinte!

Sa nu care cumva sa crezi ca secretul ala care-ti ofera adrenalina si care te face sa te uiti mereu peste umar va ramane secret o vesnicie sau ca celalalt (cealalta) nu simte (nu te simte).

Iar cand simte… atunci sa te tii! Nu s-a inventat vreodata vreo instanta mai dura ca femeia!

Ce Inchizitie, ce ISIS… nu domnule, femeia ranita este cel mai aspru judecator!

Da cu tine de toti peretii, iar tu nu ai ce sa faci, pentru ca esti constient de faptul ca in cazul infidelitatii nu exista prezumtie de nevinovatie.

Si, in timp ce tu te lupti cu consecintele unei alegeri de moment, infidelitatea se ocupa de alta tinta si de alta si de alta si tot asa…

N-ai cum sa-i inveti strategia pana cand nu o cunosti, pana cand nu ii cedezi, pana cand nu afli pe propria piele ce inseamna consecintele ei.

Doar atunci reusesti sa-ti dai seama de marea vrajeala care se numeste Infidelitate! O minciuna crancena! O minciuna pe care ti-o aplici singur!

Doar atunci cand ii inveti tainele incepi sa apreciezi cuplul, inveti sa deschizi gura, inveti sa convientuiesti in doi si mai ales inveti sa-i spui NU!!!

Inveti sa-i spui NU atunci cand se intoarce la tine!

Da, asta e chestia interesanta la ea, vine, te foloseste, pleaca, dupa care revine fix in momentul in care simte ca esti vulnerabil/a.

In acel moment, tu esti cel (cea) care decide daca ii cedeaza din nou sau ii spune un sec – NU!

Link-uri sponsorizate

Comments