Cum sa-ti gasesti barbatul la care ai visat?

ownthatguy
Link-uri sponsorizate

“Own that guy in 60 days” este o carte care va starni multe reactii in randul doamnelor din toata lumea.

Prin aceasta carte – Blake Lavak – un psiholog care sustine ca a ajutat-o pe Angelina Jolie sa “puna mana” pe Brad Pitt – spune ca sfaturile lui sunt utile pentru orice femeie din lume.

Care ar fi 3 dintre sfaturile lui pentru femeia secolului 21?

Simplu – fa sex la prima intalnire, plateste tu cina si nu astepta sa te sune, suna-l tu!

In acest moment – barbatii au toate motivele sa rada cu pofta; iar femeile sa spuna – cuuuuum?

Da, autorul acestei carti spune ca femeile ar trebui sa aiba initiativa, ca ele ar trebui sa ‘alerge’ dupa barbati si mai ales sa nu joace rolul de “hard to get”.

“Este incredibil cat de usor este sa pui mana pe barbatul la care ai visat prin folosirea tehnicilor potrivite. Cu toate acestea, multe femei – de altfel capabile – se chinuie in aceasta zona. In acest context, intrebarea legitima este – cu ce gresesc aceste femei? Ce ar trebui sa faca?” – a declarat Blake Lavak.

El sustine ca nu imaginea Angelinei Jolie a ajutat-o sa devina iubita celui mai ravnit barbat de la Hollywood, ci faptul ca ea a iesit din pluton si ca a preluat controlul.

“Femeia secolului 21 nu trebuie sa aiba un look de star de film sau un abdomen plat, dintii albi sau buze carnoase. De fapt, niciuna dintre aceste lucruri nu conteaza cata vreme sunt respectate cateva reguli.

Greu de crezut? Bineinteles ca este! Asta este si motivul pentru care atat de putine femei stiu sa se descurce cu un ton, preferand sardinele mici” – a adaugat Lavak intr-un interviu acordat zilele trecute.

Acum ce sa zic? Intr-o anumita masura tind sa-i dau dreptate. Daca stau bine si ma gandesc, am cunoscut destule femei pro-active, femei cu ‘tupeu’, femei care – intr-un fel sau altul – au initiat primul pas.

Si femeia pe care o iubesc a facut acest lucru! Sigur, nu a platit si nota si nu a sunat prima :)) Insa ea a facut primul pas… asa ca, intr-o anumita masura, ii dau dreptate lui Lavak.

Si cred ca acest lucru este valabil si pentru barbati – daca stai si astepti… risti sa ramai cu asteptatul!

Da, sunt de acord ca daca vrei sa cuceresti o persoana trebuie sa-ti focusezi intreaga atentie asupra ei – nu asta inseamna indragostirea? Focusarea atentiei? Nu stiu daca dureaza 60 de zile sau mai putin acest proces, insa mi se pare o chestiune evidenta.

In plus, conteaza foarte mult cum il faci pe celalalt sa se simta. Si la inceput… si mai tarziu, cand deja sunteti intr-o relatie si, bineinteles, mult mai tarziu… cand poate aveti o familie impreuna.

Ceea ce nu spune Lavak si mi se pare esential este urmatorul lucru – nu incerca sa-ti mecanizezi existenta si mai ales nu incerca sa minti, jucand roluri care nu te prind!!!

Din pacate, foarte multi dau gres tocmai pentru ca mint!

Acum sa vedem ce parere aveti despre aceasta abordare prezentata in acest text… Chiar sunt curios…

Link-uri sponsorizate

Comments