Ce sa nu faci cand pica Facebook-ul?

eu32
Link-uri sponsorizate

Azi a picat Facebook-ul! Cred ca a fost stirea zilei.

De ce? Pentru ca toata lumea se foloseste de acest serviciu.

Degeaba incearca unii alte retele! Nu domnule… Facebook e fruncea!

Si cam da dependenta! La mine a fost foarte fun! M-am trezit de dimineata si am vazut scris mare pe ecranul televizorului – “reteaua Facebook a cazut la nivel mondial!”

“Asa… si?” – mi-am spus.

Nu e prima oara cand se intampla si, fac pariu, nu va fi nici ultima. Doar ca la mine a picat si blogul la pachet cu Facebook-ul. Iar pe ala a trebuit sa-l repornesc :))

O fi confundat Zuckerberg firele si in loc sa-si scoata incarcatorul din priza… a scos Facebook-ul. Mare smecherie.

Si totusi, multi se panicheaza, semn ca dependenta este foarte mare.

Drept urmare, m-am gandit la niste sfaturi pentru asemenea situatii de “urgenta”.

Ce sa faci cand cade Facebook-ul?

1. Nu incerca sa-ti anunti prietenii!
Sunt sigur ca au aflat – mai ales cei care s-au trezit inaintea ta! Nu vei face decat sa-i enervezi si mai rau sau sa intrati in niste presupuneri complet inutile. Ceva de genul  – atentat terorist, atac al hackerilor ISIS sau mai stiu eu tampenii. Chiar daca ar fi vorba despre asa ceva, tu nu ai ce sa faci.

2. Nu te uita la televizor asteptand informatii despre motivul pentru care reteaua de socializare a fost picata. Intre timp este posibil sa-si fi revenit :))

3. Nu te apuca sa trimiti mesaje pe Whatsapp de genul – “Ba si la voi a picat?” Chiar nu intelegi ce inseamna “la nivel mondial”? Sau ai senzatia ca Berceniul nu este pe Pamant? Ma rog… s-ar putea sa ai dreptate :))

Ce poti sa faci in schimb?

1. Respira! Nu a murit nimeni.
Toate persoanele dragi sunt bine merci, traiesc! Nu a fost cutremur si nici atac nuclear. Traieste! Respira! Bucura-te de viata!

2. Iesi la plimbare!
De cand n-ai mai facut asta? Incearca sa iesi la plimbare si lasa-ti telefonul cu datele oprite. Sunt curios cat rezisti?

3. Citeste o carte!
Sa vezi ce aventura misto te asteapta… sa vezi acolo dialoguri. Incearca asta fara sa te gandesti cand revine Facebook-ul!

4. Ce zici de un film? 
Mai ales daca esti acasa…. Ar trebui sa mearga.

5. Ce zici sa mai si muncesti azi?
Nu de alta… dar e inca dimineata, o dimineata de marti… deci zi de munca? :))

Va dati seama cati bani ar castiga Zuckerberg daca ar angaja Romania la Facebook? La cata implicare exista online pe aceasta retea… ar fi singurul job pe care romanii l-ar face cu placere.

Daca mai aveti sfaturi despre ce sa nu faci cand pica Facebook-ul… lista este deschisa.

Link-uri sponsorizate

Comments