Ce imi doresc sa vad in 2015?

eu44
Link-uri sponsorizate

Iata ca am ajuns si la ultimul text din 2014. Nu este o trecere in revista a unui an interesant.

Nu, este doar o privire inainte – spre 2015.

De-a lungul celor 12 luni din 2014 am citit, vazut si auzit multe, am intrat in contact cu mii de oameni si am putut recunoaste o gramada de trasaturi de caracter… mai bune sau mai rele.

Acum, cu cateva ore inainte de inceperea unui nou an, pot enumera cateva lucruri pe care mi le-as dori in 2015.

Le voi lua la rand:

1. Imi doresc sa vad din ce in ce mai putini oameni care vor sa depinda de altii – financiar sau emotional. Unii numesc asta valorizare prin celalalt, eu i-as spune sclavie (si, de ce nu, lene) a mintii si a sufletului. Culmea este ca fix acesti oameni au niste asteptari complet nerealiste.

2. Imi doresc sa vad mai multi oameni zambind. Si nu pentru ca rad de alti oameni, ci pentru ca iubesc viata si se bucura de ea, de ceea ce au. Se spune ca un om fericit este cel care rezoneaza cu propria viata. Sper sa vad tot mai multi oameni care rezoneaa cu propriile vieti, adica oameni fericiti.

3. Imi doresc sa nu mai vad oameni care iau totul la modul personal si se ataca din orice. Dragii mei… nu totul graviteaza in jurul vostru. Chiar nu intelegeti ca va auto-otraviti?

4. Imi doresc sa vad mai putini oameni care sufera. Ceea ce inseamna de fapt ca imi doresc sa vad mai multi oameni care aleg nu doar cu inima, adica in orb, ci si cu ratiunea. Este momentul sa va scuturati de clisee – dragostea chiar nu este oarba!

5. Imi doresc sa vad mai putina ura.
Ura este iarna ratiunii. Ura este cea mai mare otrava pentru sufletul omului, iar cel care uraste este cat se poate de caraghios – el inghite otrava si spera sa moara celalalt :)) Wake up!

6. Imi doresc sa vad din ce in ce mai multi oameni care promoveaza binele. Oameni care cred in bine si actioneaza ca atare. Cred ca a venit momentul sa vedem si lucrurile frumoase de la ceilalti… Cu raul am vazut unde am ajuns!

7. Imi doresc sa vad mai multi oameni care cred in iubire. Si isi doresc sa construiasca o iubire trainica. Iar pentru asta trebuie sa inceapa cu ei. In momentul in care reusesti sa rezonezi cu propria viata si sa te iubesti asa cum esti… atunci esti deschis sa iubesti si o alta persoana. Altfel… tu ce oferi de fapt? Promisiuni? Nu exista “promit sa te iubesc”!

8. Imi doresc sa vad mai multi oameni care (se) respecta. Pe ei insisi si pe ceilalti. Mi se pare esential pentru societatea romaneasca. Respectul este esential pentru o functionare sociala sanatoasa. Ura, competitia barbara si spiritul de turma nu duc nicaieri.

9. Imi doresc sa vad mai multa acceptare. Nu toleranta… ci acceptare. Toleranta are intotdeauna un punct de fierbere. Cand ma refer la acceptare ma gandesc la: opinii diferite, convingeri diferite, orientare sexuala diferita, credinte diferite etc… Intotdeauna avem ceva de invatat de la ceilalti.

10. Imi doresc sa inceteze razboiul dintre sexe. Suntem in prag de 2015… nu ne mai putem lasa ghidati de principii vechi de 2000 de ani si nici de reguli sociale de acum 150-200 de ani. Nu credeti ca a sosit timpul sa fim la zi cu vremurile pe care le traim? Barbatul si femeia nu sunt dusmani! Ei sunt facuti pentru a trai impreuna, in armonie si intelegere. Alte variante nu functioneaza!

Sunt 10 lucruri simple pe care mi-as dori sa le vad in 2015. Imi mai doresc ceva… sa vad tot mai multi oameni care lucreaza cu ei, se dezvolta, se trezesc… Deja am vazut multi in 2014… deci directia este buna.

Cam asta ar fi pentru moment.

Va multumesc din suflet pentru ca ati fost alaturi de mine in 2014 si sper sa fiti aici si de acum incolo.

La Multi Ani!

P.S.: Nu uitati – iubiti! Este singurul lucru care conteaza cu adevarat in viata.

Link-uri sponsorizate

Comments