Carcotesc, deci exist

huidu
Link-uri sponsorizate

Huidu ma enerveaza! Ma enerveaza pentru ca nu da din casa.

Pai bine dom’le, ma chemi la matale sa-ti beau vinu’ si nu imi spui ce pregatesti?

Incapatanare ca la el jur ca nu am vazut…


Aseara mi-am luat iubita si am mers la party-ul de relansare a Cronicii Carcotasilor. La Funky, pe lac… frumos.

Am facut si poza la pupitru. Nu mai tin minte cand am fost prima data in platoul lor… dracu’ stie, undeva prin precambrianul presei, insa aseara am vazut cum e la masa cu sigla emisiunii in spate. Nu e rau zic, macar de poza si tot imi sta bine (sic).

“Inca ma mai uit la interviul ala cu rockeri” – mi-a zis Huidu. Da, un interviu in care vorbeam despre muzica a facut super-trafic atunci. Atunci, adica acum 6 ani. Noroc cu Serban, ca eu credeam ca a fost acum 4, semn ca ma ramolesc.

Toata seara am vrut sa ii smulg numele prezentatorilor, numele noilor prezentatori. Neah… nu merge cu Huidu. Nicio sansa.

Cert este ca a fost o placere sa stau la o sueta cu domnii Vasilache si Bittman. Unii cu vinul, altii cu berea… toata lumea cu zambetul pe buze.

vulpescuvasilachebittman

M-am vazut cu Smiley, cu Moga… a fost dragut, iar Cristi Hrubaru si-a dat refresh la look. E posibil sa se fi tuns de ceva vreme, eu aseara l-am vazut prima data fara plete :))

Revenind la Huidu, pot sa spun ca imi place hotararea lui. Sa incerci sa readuci in atentia publicului o emisiune, dupa ce ti-au plecat colegii si dupa ce ai trecut prin atatea greutati de viata… asta e de laudat.

Cum va arata Cronica? Habar nu am, sunt curios sa vad si eu. Ideea e ca la cum arata peisajul tv actual – cu scandaluri, tiganie (la propriu) si vulgaritate, Cronica poate ramane o oaza de divertisment de calitate.

De fapt cred ca este obligata sa ramana o oaza de calitate. Si aici cred ca va fi pariul lui Huidu.

Intr-un fel ma bucur ca Mistretu, Dezbracatu si Gainusa s-au separat. De ce? Pentru ca vom avea doua proiecte de calitate. Repet, oamenii astia sunt pe vechi, adica pe gustul meu. Ei vad lucrurile intr-un fel, in felul ala in care am crescut si eu in presa.

Asa ca ce sa zic, carcotasi sau cusurgii, mie imi e cam tot aia – calitate sa fie.

Link-uri sponsorizate

Comments