Cum vor femeile sa fie agatate in club? (VIDEO)

pick-up
Link-uri sponsorizate

“Hey, buna, imi place mult de tine si as vrea sa vorbim despre Dumnezeu”… “Heeey, arati foarte bine in seara asta, imi place cum ti-ai aranjat parul, dar nu inteleg de ce o fata atat de misto bea atat de mult?”… “buna, imi dai voie sa-ti cumpar ceva de baut?”… “buna, outfitul tau e misto, insa cred ca iti sta mai bine cu acest Collins pe care l-am comandat pentru tine”…

Cum vor femeile sa fie agatate in club? Este o intrebare care ma tot macina de ceva vreme.

Mi-e greu sa raspund la aceasta intrebare dintr-un motiv extrem de simplu – nu am agatat niciodata o femeie in club!

S-a intamplat de cateva ori sa fiu “agatat” in club, insa eu nu am agatat niciodata, pentru ca nu am mers niciodata in club cu ideea asta.

Si totusi, oamenii se cupleaza in club. Unora le iese, altora nu.

Nu sunt un specialist in agatat – departe de mine ideea asta – asa ca jur ca nu stiu cum as putea sa agat o femeie intr-un loc ultra-aglomerat, un loc in care muzica bubuie in urechi din toate partile si in care daca folosesti expresii alese risti sa-ti iei un pahar peste ochi.

Ei bine, un nene a incercat sa raspunda la aceasta intrebare. Drept urmare, a pus mana pe microfon, s-a dus in club si le-a intrebat pe dudui ce trebuie sa faca un barbat daca vrea sa agate o femeie in club?

Sunt curios daca sunteti de acord cu ceea ce au spus fetele. Eu unul voi continua sa merg in club ca sa ma simt bine :))

Link-uri sponsorizate

Comments