La ce se uita femeile cand vad un barbat pe plaja?

women
Link-uri sponsorizate

E vara! Motiv de bucurie si pentru barbati si pentru femei.

Este practic singurul sezon in care oamenii se pot lepada de haine fara sa fie judecati.

Drept urmare, toata lumea isi expune trupul pe plaja, fara sa riste sa vina vreun pudic sa spuna – “pune niste haine pe tine, nu ti-e rusine?”


Sigur, cand am fost la Paris, am vazut zeci de oameni stand fara camasa la plaja in parcuri, cu o relaxare de toata frumusetea. In Romania acest lucru este imposibil. Aici rusinea este mult prea mare.

Si totusi, vara, pe plaja, nu ezitam sa ne admiram, nu ezitam sa ne scanam, sa ne cautam, nu ezitam sa ne punem imaginatia la treaba.

Ei bine, oare la ce se uita femeile cand vad un barbat pe plaja?

La barbati lucrurile par simple – se uite la fata, sani, fund, coapse. O admira asa cum leul isi admira prada.

Ce se intampla insa in cealalta tabara? Oare si femeile isi coboara privirea in shortul domnului? Sau zona cu pricina nu le intereseaza deloc?

Un studiu efectuat de compania londoneza Think Eye Tracking si preluat de Men’s Health, a urmarit zonele pe care femeile le-au acoperit atunci cand au fost puse sa priveasca fotografii cu barbati aflati pe plaja.

In timp ce barbatii insistau in zona pubiana, femeile nu au parut deloc interesate de aceasta zona.

La ce s-au uitat ele? La abdomenul barbatilor, la fata lor, la umeri si la bicepsi.

“Femeile s-au dezvoltat in ideea de a cauta un furnizor si un protector, iar penisul barbatilor nu are nici legatura cu aceste lucruri” – a declarat Wendy Walsh – expert in relatii.

“Pe femeie o intereseaza daca barbatul respectiv este capabil sa le asigure stabilitate si protectie. Desi barbatii nu mai vaneaza mamuti, femeile inca sunt atrase de abilitatile fizice ale sexului opus”, a continuat ea.

Bine, bine… dar ce legatura are fata? Se pare ca la acest capitol exista o alta explicatie – atunci cand se uita la fata unui barbat, o femeie cauta indicii despre inteligenta acestuia si despre bunatatea lui.

Sigur, este posibil ca aceste rezultate ale studiului sa fie adevarate, insa autorii nu cred ca au luat in calcul o varianta extrem de importanta – cat de satisfacuta din punct de vedere sexual este femeia care se uita la fotografiile cu barbati pe plaja?

Fac pariu ca daca femeia este NF de foarte multe vreme… ea nu se va uita nici la umeri, nici la bicepsi si nici la abdomen… Interesul ei va fi indreptat intr-o singura directie.

Doamnelor… microfonul va apartine.

Foto Credit: Men’s Health

Link-uri sponsorizate

Comments