Mesaj pentru barbatii care cred ca femeile sunt curve

EUSMILE
Link-uri sponsorizate

Mi s-a luat de tot de razboiul asta penibil dintre barbati si femei. Este toxic si inutil. Nu duce nicaieri.

Eternul conflict iese la iveala in absolut orice discutie. Nu conteaza care e tema – totul incepe cu doua-trei emoticoane cu zambete si, incet incet, migreaza catre deja somnolentele formulari – “voi sunteti de vina”.

Chiar nu ne putem intelege?

De unde atata tensiune? De unde atata balast?

Uneori stau si ma intreb cum Dumnezeu am ajuns in secolul 21 cu mentalitatile astea?

Suntem insetati de gadgeturi, de noutati tehnologice, comunicam prin doua-trei atingeri de ecran, avem televizoare inteligente, telefoane inteligente, ne putem conecta de oriunde de pe Planeta, insa noi? Noi chiar suntem inteligenti?

Pai ce inteligenta e aia prietene, cand spui ca femeia are prea multe drepturi? Ce inteligenta e aia, cand spui ca femeile sunt curve?

Te rog frumos, fa-i o vizita distinsei doamne ma-ta si spune-i asa – “buna mama, am venit sa-ti spun ca esti cea mai mare curva!”

Incearca exercitiul asta si vezi ce se intampla. Sigur, in cazul tau este posibil chiar sa iti urasti mama, ceea ce inseamna ca nu ar fi exclus sa-ti fie confortabil sa o faci curva.

Am senzatia (de fapt sunt sigur) ca de acolo pleaca misoginismul tau crancen – de la parinti.

Apropo, cand il vezi pe mandrul de tac’tu, da-i o palma din partea mea. O merita! Te-a educat complet gresit!

In loc sa creasca un barbat, un gentleman, a crescut un idiot plin de frustrari.

Acum, ca te-am scos din sarite si barbatia ta se simte afectata, este momentul sa-ti propun un alt exercitiu – ia imagineaza-ti tu o lume fara femei!

O lume fara ‘curvele’ pe care le urasti, o lume fara ‘sclavele’ pe care vrei sa le tii legate de calorifer…

Cum ar fi viata ta? Ei? Te-ai duce la munca fara niciun scop real, ai bea ca un bou, ti-ai plimba cainele, ai sta la barfe cu ceilalti masculi si… te-ai bate aproape zilnic pentru suprematie in lumea masculilor. Da, te-ai bate ca sa ajungi un mascul alfa labagiu! LABAGIUL SUPREM! Ce altceva ai putea sa faci?

A… da, am uitat – ti-ai fute canapeaua! Sau ti-ai fute colegul de birou. Ca deh… doar este o lume fara femei, nu-i asa?

Acum, ia gandeste-te bine – esti sigur ca iti doresti o lume fara femei?

Deschide ochii prietene… o lume fara femei este o lume inutila. Este o lume fara scop, o lume inghetata, supusa disparitiei.

Femeia nu este un dusman! Asta nu inseamna ca femeia este un obiect de care te poti folosi in voie! Ea nu este o pubela in care sa-ti arunci tu frustrarile si sperma!

Ea are drepturi, iar principalul drept este acela de a spune NU!

Femeia este o fiinta care te poate completa DACA O LASI!

De ce nu incerci sa o cunosti? De ce nu incerci sa renunti la frustrari? De ce nu vorbesti cu ea?

Incearca sa o atingi, incearca sa o amusinezi, incearca sa-ti scufunzi capul intre coapsele ei, bucura-te de zambetul ei, de pielea ei, de inteligenta ei, de atingerile ei.

Femeia care este iubita este un Paradis!

Barbatul care uraste femeia este un Iad!

Ce alegi? Cum crezi ca vei avea parte de fericire cand tu vrei sa inchizi Paradisul intre ziduri groase, cand tu ii pui calus la gura, cand tu condamni acea piele fina la degradare prin neiubire?

Gandeste-te bine – ce vrei de fapt? Sa ajungi un mascul alfa labagiu sau un barbat care traieste in armonie langa femeia lui?

P.S.1: Cea de-a doua mea carte s-a lansat. Daca vrei sa comanzi ‘Iubirea de la A la Z – Alfabetul relatiilor’, o poti face de AICI

Link-uri sponsorizate

Comments