Da, barbatii fug de femeile perfecte

eu77
Link-uri sponsorizate

Barbatii nu se tem de femeile inteligente, insa fug de femeile perfecte!

De ce? Pentru ca au inteles un lucru extrem de important – perfectiunea nu exista!

Iar daca cineva spune ca a atins-o, este posibil sa apara si problemele.

In spatiul public exista o gramada de femei-model, femei care au reusit in cariera, femei care au obtinut un statut, femei care atrag admiratia publicului – inclusiv masculin. Asta nu inseamna ca acele femei sunt perfecte.

Oricat de mult ar incerca sa-si ascunda trairile, oricate masti si-ar pune, un om care a invatat cat de cat ce inseamna viata nu se lasa pacalit atat de usor de discursuri motivationale, de clisee aruncate in vant cu un zambet inghetat pe figura printre raurile de botox proaspat aplicate. Nu, el stie sa vada in spatele cliseelor, iar in spatele cuvintelor, de cele mai multe ori, sunt ascunse suferinte crancene, dezamagiri, depresii. Da, nu ridicati sprancenele – pretul perfectiunii este suferinta!

Spre deosebire de femeia inteligenta, care stie ca perfectiunea nu exista si se impaca rapid cu propriile imperfectiuni, reusind sa se bucure de viata, femeia care cauta perfectiunea sufera de egoism feroce.

Ea are un singur tel – sa faca, nu sa simta! Asta este si motivul pentru care foarte multe femei care cauta perfectiunea esueaza in viata personala.

Mai mult, femeile care se viseaza perfecte au tendinta de a incerca sa-i faca “oameni pe barbati”. Iar barbatii exact de asta fug – de o noua mama, de o persoana care sa-i creasca.

Ei tin la libertatea si independenta lor, au orgoliul lor si se simt amenintati, ba chiar folositi de o femeie care vrea sa ii schimbe cu orice pret.

Din pacate, exact asta face o femeie care cauta perfectiunea – incearca sa-l modeleze pe celalalt dupa chipul si asemanarea ei. Ea crede ca stie ce e bine pentru celalalt fara sa-l consulte.

Rezultatul? Barbatii se cara fara sa tina cont de succesul doamnei. Pleaca pur si simplu, pentru ca realizeaza ca nu este de stat langa o persoana orientata spre a face si atat.

Cine vrea sa traiasca langa un task, langa un media-plan, langa o campanie de PR?

In plus, o femeie care cauta perfectiunea in cariera, nu are timp sa caute si perfectiunea in viata privata. Echilibrul oricum nu o intereseaza…

Si atunci… sacrifica una dintre zone. Si, asa cum ne arata realitatea, sacrifica viata personala, chiar daca emotionalul este acolo si roade, roade tare de tot.

Femeia perfecta este un intreg perfect functional in zona faptelor si un dezastru in zona emotionala.

Da, perfectiunea nu exista, mai ales in societatea asta salbatica in care traim.

Sincer, prefer de o mie de ori o femeie linistita, impacata cu propriile defecte, o femeie care se iubeste si cu bune si cu rele, decat o femeie care vrea tot timpul sa fie perfecta in absolut tot ceea ce face.

Femeia aia nu este nici pe departe puternica, ci profund dezechilibrata. In consecinta, inainte sa spunem ca o femeie este puternica sau nu, ar fi okay sa vedem ce medicamente are prin casa sau in poseta. E posibil sa avem niste surprize interesante.

Da, autoarea acestui text are dreptate, barbatii fug de femeile perfecte. Si stiti de ce? Pentru ca nimeni nu are chef sa iubeasca un desert.

In plus, cine are chef sa faca sex cu un frigider?

Link-uri sponsorizate

Comments