Ai visat la Heidi si te-ai ales cu Hitler – dusmanul erectiilor masculine

hitlerwoman1
Link-uri sponsorizate

Cand visezi prea mult, risti sa te trezesti in pat cu dusmanul.

Culmea, dusmanul nu iti intra in casa prin efractie, ci invitat… chiar tu il inviti.

Intortocheate mai sunt caile iubirii.

Cand crezi ca te-ai scos si ai luat Paradisul de o aripa, poc… ti-o iei peste ochi.

De cand mi-am lansat blogul, am scris in nenumarate randuri – visul fara ratiune poate fi o scurtatura catre dezastru!

In acest context, zicala – “ochii vad, inima cere” este de o toxicitate care imi strepezeste dintii.

Da, stiu, atunci, la inceput… cand simti ca ai dat peste Afrodita, cand mirosurile ei iti imbata simturile… esti neatent. Creierul tau lucreaza in alta directie… vezi numai ce e frumos si ai tendita de a omite semnalele clare de toxicitate.

Spune-i barbatului aflat in “primavara relatiei” ca si-a bagat dusmanul in casa si vezi cat ii ia pana cand iti sare la beregata?

Partea proasta este ca tocmai Afrodita, tocmai zeita aia care-ti producea erectii spontate printr-o singura privire, se poate transforma in monstrul de pe canapea, in dusmanul numarul unu al erectiilor tale.

Cum? Simplu! Dandu-si arama pe fata!

Sa nu ziceti ca n-ati patit-o…

Exista anumite femei (nu stiu cate) care sunt pita lui Dumnezeu la inceput. Nu mai stiu ce sa faca sa te prinda, iar atunci cand si-au infipt bine ghearele in grumazul tau… renunta la hainutele roz si isi trag pe ele hainele cu tinte si una bucata strap-on cu care-ti sparg rozeta cu zambetul pe buze.

Ca sa nu o mai lungim, haideti sa va spun cine cred eu ca este dusmanul numarul unu al erectiei masculine.

Nu, nu stresul de la birou – desi are si el un rol. Nu, nu faptul ca barbatul si-a pierdut locul traditional de stalp – si asta poate contribui.

Nu frate, dusmanul numarul unu al erectiei este FEMEIA CICALITOARE!

Este acea faptura care vorbeste intruna, este femeia care te face sa crezi ca te uraste din viscere. Altfel nu exista motive pentru care sa turuie toata ziua lucruri despre tine… lucruri naspa!

‘Ti-am zis ca ma deranjeaza asta’… ‘vai, nu ma pot baza pe tine’, ‘iar nu ai dus gunoiul’… ‘ce e cu ciorapii aia acolo’, ‘de ce nu ai platit factura’… etc.

Vezi? Ai visat la Heidi si te-ai ales cu Hitler!

Cicalitoarea este otrava pentru penis! Nu ai cum sa ai erectie langa o asemenea faptura. Este imposibil! Este genul de femeie care te face sa regreti ca s-a incheiat programul de munca.

“Fuck, iar dau de aia acasa? Mai bine ma opresc la o bere. Si asa sare la gatul meu, macar sa ma simt si eu bine o ora”… am intalnit genul asta de abordare si, ghiciti ce, nu il pot condamna.

Sigur, nu te obliga nimeni sa tolerezi iesirile de genul asta, nu te obliga nimeni sa stai cu o cicalitoare.

Ceea ce nu inteleg barbatii este altceva – CICALITOAREA NU SE SCHIMBA!

Comportamentul ei ascunde o gramada de lucruri nasoale – stima de sine scazuta, sete de control, nesiguranta, gelozie, adictie etc… o sumedenie de reactii toxice.

Cicalitoarea este un soi de Monica Tatoiu a comportamentelor umane – doar ea le stie pe toate. Tu? Poti sa faci ce vrei, cata vreme faci ce spune ea. Altfel, nu ai voie sa misti in front.

Cicalitoarea a avut un model solid in familie – in general ma-sa. Ma-sa era modelul (Hitler), ea era supusa. Acum, la maturitate, ea devine ma-sa, iar tu esti victima, adica ce a fost ea in copilarie. E simplu!

Daca incerci sa-i raspunzi cu aceeasi moneda, chiar si pentru 5 minute, se va supara foc si iti va spune ca esti un monstru, ca nu o iubesti. De fapt, tu i-ai aratat in oglinda propriul comportament.

Culmea stiti care e? Ca cicalitoarea parca asteapta sa fie parasita, iar atunci cand se intampla chiar iti spune – “stiam eu ca o sa faci asta. Sigur ai pe alta”.

Desi constientizeaza ca prin comportamentul lor pun cianura pe orice inseamna placere si fericire, inclusiv pe erectiile tale, cicalitoarele isi fac in continuare programul.

Ele au nevoie de ajutor specializat, insa mi-e teama ca prea putine ajung sa il ceara – multe chiar au senzatia ca ceea ce fac este bine.

In tot acest timp, lumea se umple de barbati castrati si, de ce nu, de barbati care incep sa creada ca monogamia este o prostie.

Foto Credit: smosh.com

Link-uri sponsorizate

Comments