Master chef la Arenele BNR

scarlatescu
Link-uri sponsorizate

Cum suna asta – Master chef la Arenele BNR. Si totusi… se poate!

Eu am fost aseara si am testat – cei de la Corks si-au unit fortele cu Chef Catalin Scarlatescu, iar rezultatul este de senzatie – vinuri bune si mancare de exceptie.

Iar daca vremea este frumoasa, ce iti mai trebuie? Tenis, soare, mancare buna, vin bun…


Pana pe 27 aprilie puteti avea parte de Master Chef la Arenele BNR. Il puteti vedea la treaba atat pe Chef Scarlatescu, cat si pe cativa dintre concurenti. Eu am recunoscut fara prea mari eforturi cativa concurenti.

A fost o seara grea, cu multe ispite. Prima ispita a aterizat in fata iubitei mele – un castron mare cu scoici. Un deliciu pentru ea, un cosmar pentru mine :))

Chef Scarlaescu mi-a vazut moaca disperata – apropo, nu v-am zis, dar nu mananc peste, fructe de mare etc.. Nu suport mirosul de ‘balta’!

“Tu nu mananci?” – m-a intrebat Scarlatescu.

“Nu. Am incercat, dar nu am putut niciodata. Ma omoara mirosul” – i-am spus.

“Eu mananc peste din toate pozitiile. Chiar si cu capul in jos” – a spus el. “Ar trebui sa iti dau la un moment dat un peste, sa vad daca te prinzi ce mananci” – a adaugat el.

Bineinteles ca nu am putut pleca fara sa mananc ceva. Dupa cateva ore de baut rose, chef Scarlatescu a revenit la masa noastra si m-a intrebat – “Rata mananci”?

“Nu am mancat niciodata” – i-am raspuns sec.

“Stai sa vezi cum e asta care vine acum” – mi-a spus.

Ce sa zic, excelenta rata!!! Excelenta! Acum am inteles de ce reprezentantii ATP de la masa alaturata erau atat de multumiti.

rata

Nu am cuvinte sa va spun cat de buna a fost rata aia. Dupa ce am terminat de mancat, i-am zis prietenei mele – “Nu am mancat nimic, jur… rata nu e in mine” :))

A fost o seara excelenta, cu un vin rose bun de la Corks si cu mancare de exceptie de la Chef Scarlatescu. Daca treceti pe la BRD Nastase Tiriac Trophy nu ezitati. Merita!

Link-uri sponsorizate

Comments