Tu cat crezi ca poti sa incasezi?

eu66
Link-uri sponsorizate

Am fost cel mai tare incasator. Am fost un adevarat sac de box. Am primit, am tacut, iar am primit … si iar am tacut si am mers mai departe crezand ca sunt suficient de puternic incat sa le duc pe toate.

La un moment dat, mi-am dat seama ca devenisem agresiv – infieram pe toata lumea, foarte multe lucruri ma scoteau din sarite, eram radical – nu acceptam nuante… eram omul ghidat doar de alb si negru. Eram ala care ‘dadea cu toata lumea de pereti’. De fapt, dadeam de pereti cu mine, nu cu altii.

Pe masura ce incasam, interiorul meu se transforma intr-un vulcan, iar exteriorul arata la fel.

Ulterior am inteles ca atata vreme cat in tine se duc razboaie, chiar nu ai cum sa vezi la exterior oameni zambind si lucruri pozitive. E imposibil.

Am fost sparring partnerul propriului esec. M-am crezut puternic o buna bucata de vreme… poate prea puternic!

Pana intr-o buna zi, cand viata mi-a oferit o lovitura seaca, fara avertisment. Am cazut ca si cand un fin chirurg mi-ar fi sectionat dintr-o singura miscare tendoanele calcaielor.

Fara sa-mi dau seama, am ajuns in situatia in care mi-am dat seama ca toata puterea pe care credeam ca o am a fost iluzorie.

Sacul de box se sparsese, iar continutul se imprastiase in toate partile.

In perioada de reconstructie am stat si m-am gandit – oare ce inseamna un pilot de talie mondiala fara o masina pe masura? Un frustrat care se vede nevoit sa abandoneze la jumatatea cursei. Asa eram eu! Nimic nu se mai lega!

Viata e ca o cursa de Formula 1 – trebuie sa-ti calculezi ecu atentie opririle la boxe. Pneurile masinilor se uzeaza, ca si pneurile sufletului tau.

Cum poti sa crezi ca sufletul tau rezista la nesfarsit in fata avalanselor repetate de lovituri? E imposibil… ar insemna sa nu-ti dai seama in ce eroare traiesti, ar insemna sa-ti accepti propria cadere.

Nu, nu zambi superior – DACA NU AI GRIJA DE SUFLETUL TAU, CADEREA VINE!!

Este doar o chestiune de timp. Eu mi-am fortat limitele la maximum si am vazut ce inseamna sa crezi ca esti puternic si sa pici rapid.

Nu asta este solutia. De atunci, imi rezerv saptamanal timp pentru curatenia sufletului. Rezultatele sunt excelente si, spre deosebire de perioada acelui Vulpescu dominat de alb si negru, acum sunt un Vulpescu nou, care se bucura de o reala betie de culori.
In concluzie, da-mi voie sa te intreb – tu cat crezi ca poti sa mai incasezi? Cat mai ai de gand sa stai pana cand sa bagi aspiratorul in sufrageria sufletului tau?

P.S.: De curând mi-am lansat prima mea carte, intitulata-Barba?ii inteligen?i nu au nevoie de amante. Daca nu ai apucat sa o comanzi, o po?i face telefonic, la numerele: 0751492686 sau 0314382822 si online la adresa bookzone.ro.

Link-uri sponsorizate

Comments