De ce refuza femeile sexul?

No-Sex-copy
Link-uri sponsorizate

Femeile s-au emancipat. Cred ca e evident acest lucru. Nu ai nevoie de prea multa scoala sau sa citesti prea multe carti de sociologie ca sa-ti dai seama ca femeia din prezent este mult diferita de cea din anii ’80 – ’90.

Din toate punctele de vedere, dar mai ales sexual. Daca acum 30-40 de ani, femeile inca nu erau stapane pe propria viata si deci depindeau de barbati, acum au control asupra propriei vieti si, din ce in ce mai multe, isi permit sa spuna – Nu te mai vreau!


Desi pot sa-si aleaga cu usurinta partenerii de sex, din ce in ce mai multe femei ajung sa refuze sexul.

Ele nu mai vor sex nu doar din cauza vietii sociale care le mananca din ce in ce mai mult timp si energie sau din cauza zonelor (discutabile) de spiritualitate care le indreapta spre abstinenta.

Nu, eu cred ca unele femei nu mai vor sex si din cauza noastra, a BARBATILOR. Si a modului in care ne purtam cu ele.

In timp ce femeile si-au facut upgrade (sigur, nu toate), multi, prea multi barbati au ramas pe softurile vechi. Si, ce rezulta de aici – SISTEME INCOMPATIBILE.

La nivel mental, foarte multi barbati au ramas in zona patriarhatului, acolo unde femeia trebuie sa fie cat mai supusa, cat mai proasta si cat mai tacuta, pe principiul feed me, fuck and shut the fuck up.

Veste proasta pentru genul asta de barbati – lucrurile nu mai stau deloc asa.

Cu cat esti mai ingust, mai grobian si mai putin pregatit pentru ceea ce inseamna femeia acum – cu atat ai sanse mai mari sa te trezesti cu ochii in soare.

Nu conteaza ca porti costume ca Harvey din Suits, ca ai un trup sculptat sau ca esti inalt. Daca la nivel mental esti praf, femeile iti vor aplica una bucata ghilotina peste convingeri – iti vor spune – NU TE (MAI) VREAU.

Degeaba le vei condamna, degeaba vei spune ca sunt curve… Ele vor cunoaste perfect motivele pentru care au plecat.

Din pacate, cu cat scriu mai mult despre relatiile dintre femei si barbati, cu cat scriu mai mult despre fidelitate, onoare si despre barbati adevarati (gentlemani), cu atat imi dau seama ca sunt notiuni pe cale de disparitie.

Din pacate, multi dintre noi, barbatii, nu stim sa ne purtam cu femeile, cele noi. E valabil si invers.

Inca mai sunt destui barbati care vor femei frumoase si extrem de proaste, considerand ca daca ar fi atrasi de inteligenta femeii, atunci ar disparea orice idee de atractie sexuala (complet fals).

Inca mai sunt barbati care considera ca relatia sexuala dintre doi oameni este instinct pur si nu ceva asumat.

De parca nu aleg ei, ci penisul lor.

Inca mai sunt multi barbati care considera ca femeia – din mama si sotie a devenit curva – evident pentru ca si-a permis sa le spuna lor – NU TE MAI VREAU!

Drept urmare, daca femeile au devenit curve, ce le putem noi, barbatii ai virili, oferi? Ati ghicit – “cat mai multa p**a”! De parca la asta se rezuma femeia – la nimfomanie!

Sincer, cand citesc comentariile unor barbati ca cei enumerati mai sus, realizez de ce multe femei prefera mersul la shopping sau ciocolata in locul sexului. E firesc. E ca si cum ai incerca sa imperechezi un smartphone cu un telefon cu disc. E imposibil.

Asa si cu femeile actuale vs barbatii ramasi in urma cu informatia. Am senzatia ca multi barbati nu isi dau seama de schimbarile produse in viata femeilor si continua sa se creada stalpul casei, cand de fapt nu mai sunt decat presul de la intrare.

Pana cand nu vom invata sa ne adaptam unii altora, multi barbati vor continua sa spuna ca femeile sunt …., iar multe femei vor spune ca barbatii sunt porci sau ….

Un razboi inutil, penibil, care nu face decat sa ne invrajbeasca si sa ne indeparteze.

P.S.1: Cea de-a doua mea carte s-a lansat. Daca vrei sa comanzi ‘Iubirea de la A la Z – Alfabetul relatiilor’, o poti face de AICI

Foto credit: dirtyandthirty.com

Link-uri sponsorizate

Comments