Barbatii vor doar distractie si sex! Pana cand?

eu77
Link-uri sponsorizate

“Barbatii vor doar distractie si sex” – este o replica ce vine in completarea alteia despre care am scris deja – “toti barbatii calca stramb”.

In acceptul anumitor femei, barbatii sunt niste cretini insensibili care nu stiu cum sa-si managerieze erectiile, niste idioti hormonati care ar face un salt cu dublu echer in orice vagin care le iese in cale.

Mergand pe aceasta logica simplista, cand spui barbat spui instinct!

Oare? Asta sa fie barbatul? Un animal? Un pradator care nu stie sa faca altceva decat sa copuleze cu scopul de a-si perpetua specia?

Ei bine, eu nu cred asta. Daca ar fi asa, niciun barbat nu s-ar mai casatori, niciun barbat nu ar mai accepta sa intre intr-o relatie, iar lumea ar fi plina de burlaci erecti si de deprimate care se simt folosite.

Ce tablou tern! Daca ar fi asa, barbatii nu ar mai iubi, nu si-ar mai lua angajamente, nu ar mai alege sa traiasca langa o femeie, ci s-ar lasa purtati de instinct, ar zbura din floare in floare si ar face copii cu absolut toate femeile pe care le-ar avea.

Numai ca lucrurile nu stau deloc asa. Iar rolurile de gen ar trebui rescrise. Creierul uman s-a modelat dupa societate, a evolutat si practic nu mai suntem niste vanatori care au grija doar de raspandirea speciei. La naiba, suntem 7 miliarde! Asta e un concept depasit!

Barbatii s-au rafinat, si-au descoperit latura feminina si o dezvolta, nu o mai sufoca, asa cum se intampla inainte. Pe langa duritate, ei au inceput sa cultive si sensibilitatea. Partea proasta este ca multe femei si-au descoperit latura masculina si isi sufoca feminitatea, dar despre asta deja am scris.

Revenind la barbati, ei au invatat foarte clar faptul ca nu orice ejaculare merita un nume, ca sexul nu inseamna doar perpetuarea speciei, ci mai ales PLACERE si au decis sa se bucure de aceasta placere.

Marea problema pe care o au acum barbatii, din cate observ, este una ce tine mai degraba de o constructie mentala usor falimentara – puternic zguduita de traumele acumulate in viata.

Observ din ce in ce mai multi barbati care se agata cumva de ideea de poligamie, folosind-o mai degraba ca pe o scuza a propriei frici de angajament.

Multi merg pe ideea ca femeile sunt nemultumite oricum si atunci ce sens are sa te strofoci sau sa te dedici unei singure femei? ‘Doar exista femei misto si in afara unei relatii’.

De acord, exista si femei si barbati misto in afara relatiilor. Insa haideti sa incercam sa vedem ce inseamna o relatie – si aici nu discutam despre indragostire – ci despre iubirea dupa care tanjesc toti – iubirea ca nevoie de baza a omului – indiferent ca este femeie sau barbat.

Asa cum am mai scris, iubirea inseamna intimitate (a nu se intelege saruturi sub plapuma cu lumina stinsa), pasiune (aici intra si zona de dorinta sexuala) si angajament (aici intra asteptarile si promisiunile).

Nu poti construi o iubire pe nisipuri miscatoare. Nu poti sa consideri ca iti iei un angajament, cata vreme tu alegi o femeie, dar faci sex cu inca 3. Pur si simplu este imposibil!

Nu ai cum sa vorbesti despre respect, despre apreciere, despre acceptare si intelegere, despre afectivitate, atunci cand unul dintre parteneri practica poligamia la drumul mare.

Ce isi asuma el? Ciorbele mancate impreuna? Si eventual 2-3 intalniri coitale pe saptamana alaturi de femeia pe care se lauda ca a ales-o? Ce fel de iubire e asta?

Eu cred ca foarte multi barbati tin cu dintii de ideea de poligamie din frica. Poligamia nu este un semn de PUTERE, asa cum ar crede unii, ci un semn de slabiciune, de frica de angajament. Ei se tem sa nu fie raniti DIN NOU!

De asta tot spun ca un idiot – inainte sa intrati intr-o noua relatie, incercati sa curatati balastul celei dinainte!!!

Nimeni nu ne ataca relatiile – NOI O FACEM! Noi, prin gandurile noastre gresite, prin constructii mentale falimentare, prin frici care mai de care mai puternice.

Da, viata inseamna schimbare si oamenii se schimba, insa in cuplu, schimbarea poate fi excelenta cata vreme cei doi participa impreuna la ea. Atunci cand schimbarea are loc separat, deja ideea de cuplu devine inutila.

Este al treilea text despre fidelitate pe care il scriu intr-un interval relativ scurt de timp. O fac pentru ca realizez ca asta e cea mai mare problema cu care ne confruntam in acest moment – FRICA DE ANGAJAMENT!

Desi ma puteti considera incapatanat, eu raman la parerea mea, barbatii inteligenti chiar nu au nevoie de amante!

Nu au nevoie, pentru ca stiu sa-si aleaga o femeie capabila sa suplineasca absolut toate tentatiile ce pot aparea in calea lor.

Care e diferenta dintre barbatii inteligenti si cei care inca se dezvolta? Barbatii inteligenti au inteles ca cea mai misto orgie este cea in doi si ca cea mai misto amanta este femeia pe care o iubesti!

P.S.: De curând mi-am lansat prima mea carte, intitulata-Barbatii inteligenti nu au nevoie de amante. Daca nu ai apucat sa o comanzi, o poti face telefonic, la numerele: 0751492686 sau 0314382822 si online la adresa bookzone.ro.

Link-uri sponsorizate

Comments