Cum sa pui un barbat pe fuga?

eu90
Link-uri sponsorizate

Barbatii nu se tem de femei – indiferent ca sunt proaste sau inteligente.

Barbatii iubesc femeile. Nu si presiunile pe care ele incearca sa le puna pe umerii lor.

Nu le inghit de nicio culoare.

Noi avem ritmul nostru (sigur, exista si barbatii care ard rapid) si nu prea ne place sa fim presati sa renuntam la burlacie sau la libertatea noastra. Ne place sa decidem singuri cand e okay sau nu sa facem acest pas.

Barbatii chiar nu reactioneaza okay sub amenintarea ‘cutitului’ – aviz amatoarelor.

Inainte sa sarim in barca angajamentului, avem nevoie de timp, avem nevoie de analiza, de sex, de comunicare… de cunoastere.
Iar asta necesita TIMP.

Drept urmare, daca vrei sa nu-l pui pe fuga, incearca sa nu faci urmatoarele lucruri:

1. Nu ii spune ca vrei sa te mariti sau ca vrei copii la primele intalniri

Barbatii prefera ca aceste lucruri sa vina natural, pe masura ce iubirea creste. In momentul in care ii spui ca ‘ceasul tau biologic ticaie mai repede’, el va crede ca esti disperata si va pleca. Mai mult, el nu se va gandi niciodata la casatorie si copii inainte sa vada care-i treaba cu tine. Drept urmare, este posibil sa te minta ca-si doreste si el casatorie si copii doar pentru a-ti vizita vaile umede.

2. Nu il forta cu tot felul de scenarii

In primele 2-3 luni nu ii sta pe cap cu intrebari de genul – ‘cum vezi relatia noastra peste 10 ani?’, ‘ce insemn eu pentru tine’, ‘ma iubesti’? Lasa lucrurile astea sa vina de la sine, eventual lasa-l pe el sa le aduca in discutie. Atunci cand un barbat iti spune de la sine putere ca te iubeste, inseamna ca simte asta. Daca iti spune ‘te iubesc’ din constrangere, este posibil sa vrea doar sa-ti inchida gura.

3. Nu te grabi sa-l imbraci in mire

Oricat de mult vrei sa te mariti, nu il forta! Lasa-i timp, respecta-i ritmul. Altfel poti sa-l pierzi pe drum. Faptul ca a acceptat sa fie cu tine nu inseamna ca este dispus sa imbrace imediat costumul de ginerica. Barbatii nu sunt prosti deloc. Ei au capacitatea de a anticipa viitorul. Or daca tu il cicalesti inca din primele luni de relatie, cum crezi ca-si va imagina propria viata dupa ani de zile de stat in casa cu ‘dusmanul’? Ai ghicit…

4. Nu incerca sa pari ceea ce nu esti

Barbatilor nu le place sa fie mintiti. Vei reusi probabil sa o faci cateva luni. Insa atunci cand adevarul va iesi la iveala si el va pleca fara sa stea prea mult pe ganduri. Nimeni nu are chef sa se indragosteasca de o femeie calda si sa se trezeasca in camasa de forta dupa 3-4 luni. Minciuna este cea mai proasta varianta prin care poti cuceri un barbat. Chiar ai senzatia ca nu isi va da seama ca minti? S-ar putea sa-si dea seama mai repede decat crezi.

5. Nu incerca sa-l cuceresti doar cu sex

Barbatii adora sexul, dar nu e suficient daca vrei sa-l pastrezi langa tine. Niciun barbat nu va accepta o relatie cu o femeie de care il leaga doar sexul. Atunci cand singurul tau atu este sexul, nu te astepta la prea multe.

6. Nu incerca sa-l schimbi

Este cea mai mare greseala pe care o fac femeile. Au senzatia ca vor fi capabile sa-l puna cu ‘botu’ pe labe’. ‘Lasa ca-l schimb eu’ – renuntati la iluzia asta. Daca ti-ai luat un barbat despre care ai auzit ca umbla din floare in floare, sa nu cumva sa crezi ca-l schimbi tu. Grija mare la ce alegi. OAMENII SE SCHIMBA DOAR DACA VOR EI!

7. Nu il face gelos

O alta greseala pe care o fac multe femei este gelozia. Nu incerca sa-l faci gelos doar ca sa-i testezi iubirea. Si mai ales nu incerca sa-i pui coarne cand e de fata. Barbatii urasc cel mai mult asta si, de multe ori, ‘joaca’ ta poate genera batai crancene. Cat vreme el nu-ti ofera motive de gelozie, incearca si tu sa faci la fel.

8. Nu renunta la apreciere

Nu renunta la apreciere. Barbatul care nu se simte apreciat va cauta aprecierea in alta parte. Si uite asa ai aflat de ce isi cauta barbatii amante :p

Sunt doar cateva lucruri pe care le identific in acest moment. Sigur, mai pot fi si altele. Asta e si motivul pentru care lista este deschisa.

Va astept la comentarii…

Link-uri sponsorizate

Comments