Si barbatii isi doresc iubire si monogamie

monogamy
Link-uri sponsorizate

Barbatii sunt programati sa-si apere libertatea! Interesanta idee…

Si totusi, barbatii isi doresc iubirea si monogamia la fel de mult ca femeile.

Da, stiu, multi vor spune ca barbatii sunt vanatori si nu se pot abtine. Eu cred pot, mai ales atunci cand decizia le apartine si nu le este impusa. Aici cred ca este cheia!

Unii i-ar spune evolutie, altii ar numi-o comoditate, insa haideti sa fim seriosi, ce barbat are chef sa aiba grija 5 femei si de vreo 20 de copii? Asta nu mai e provocare, ci cosmar!

Oricat s-ar spune ca barbatul este vanator si ca s-a nascut cu menirea de a fi stalpul casei, barbatul are in esenta cam acelasi nevoi ca si femeia – iubirea fiind una dintre ele.

Cat despre monogamie, aici vorbim despre alegere si nu despre obligativitate. Barbatul alege sa fie monogam – nu o face pentru ca este obligat.

Asta e marea greseala pe care o fac multe femei – IMPUN MONOGAMIA IN CUPLU! Uneori cu forta – adica prin amenintari.

De parca barbatul ar fi un idiot care nu stie ce inseamna cuplu.

Da, barbatul este programat sa-si apere libertatea! Drept urmare, el nu vrea sa i se impuna nimic. Barbatul este fericit atunci cand este lasat sa decida ce sa faca cu propria viata.

Atunci cand incerci sa-i impui ceva, prima lui reactie este cea de respingere.

Asta este si motivul pentru care barbatilor le plac femeile sigure pe ele. Femeile sigure pe ele sunt mult mai sexy in ochii barbatului si nu il preseaza niciodata sa ia decizi.

Sa ne intelegem, intr-o lume in care exista tentatii la tot pasul – decizia barbatului de a alege monogamia nu este una usoara si, daca imi dati voie, as spune chiar ca este un lucru de laudat.

Barbatul este programat sa-si apere libertatea! Dar unde scrie ca in cuplu si-o pierde?

Asta se intampla doar atunci cand accepta sa fie constrans. Atunci nu mai e liber. Iar libertate nu inseamna ca poate avea parte de orice femeie doreste. Nu asta inseamna libertatea.

Un barbat care se simte iubit, apreciat, stimat, dorit este un barbat fericit. El este lasat sa se dezvolte, el nu isi pierde libertatea.

Or, e clar ca un barbat care are parte de o partenera inteligenta si sigura pe ea, va alege monogamia fara sa aduca cineva in discutie aceasta idee.

Barbatul este programat sa-si apere libertatea, dar cea mai misto libertate e cea in doi.

Foto credit: rolereboot.org

Link-uri sponsorizate

Comments