Divertisment inseamna idei misto, nu carne si plastic (VIDEO)

jimmy fallon
Link-uri sponsorizate

Nu cu mult in urma scriam de ce am decis sa nu ma mai uit la televizor. Sunt un iubitor de divertisment, insa cred ca Romania e departe de ceea ce inseamna divertisment pentru mine.

Si aici nu ma refer la formatele de imprumut, ci la show-urile de seara sau la cele de dimineata.

Ce vedem? Filmari penibile cu accent intre coapsele divutelor care canta, filmari in decolteu, carne expusa la greu – de parca suntem un popor de onanisti; hahaiala proasta, dialoguri cretine, intrebari de clasa a 4-a, 0 logica…

Pe scurt, un circ ieftin. Culmea stiti care e? Ca circul asta costa foarte multi bani, bani cu care posturile tv ar putea face altceva.

Decat sa investesti zeci de mii de euro in niste scandaluri regizate – pe care le vezi din satelit – mai bine platesti o armata de oameni cu idei (si exista cu siguranta), care sa te duca mai aproape de zona aia de divertisment despre care vorbesc.

Degeaba ne batem cu pumnii in piept ca suntem latini, ca radem in mod natural, ca ne distram ‘pe cinste’. Bullshit!

Suntem niste hahaitori cu diploma, niste barfitori ordinari, niste tate. Cu cat ma uit mai mult la piata tv, cu atat imi dau seama ca televiziunea il priveaza pe roman de dreptul de a rade cu adevarat, de a se simti bine. Daca te uiti la programele de seara adormi si ai cosmaruri noaptea.

Televiziunea ii injecteaza romanului otrava, nicidecum buna dispozitie.

‘Romanul e needucat’ – vor spune unii. Si cand la tv erau Tuca sau Calinescu sau Gheorghe nu erau la fel? Atunci cum se puteau face lucruri cu staif?

Dupa parerea mea, divertisment inseamna idei misto, nu carne si plastic.

Divertismentul adevarat se afla in slujba binelui, in slujba fericirii. Nu radeti, chiar se poate.

Si, daca tot ne place sa copiem, ar fi okay sa-i copiem pe americani mai ales la divertisment.

Se pricep extraordinar de bine. De ce? Pentru ca au oameni cu idei… incepand de la cei care stau in spatele camerelor si pana la cei care apar pe sticla.

Rezultatul? Nu are nevoie de comentarii…

Iata o mostra de divertisment asa cum imi place mie si cum nu exista in Romania, din pacate.


Vezi mai multe din Emisiuni TV pe 220.ro

Link-uri sponsorizate

Comments