Barbatul care a iubit o singura femeie – o eroare a naturii

eu14
Link-uri sponsorizate

Nu cred in barbatul care spune ca a iubit o singura femeie. Cel care spune asta fac pariu ca e un mare ipocrit.

Chiar as face un mic experiment cu cei care declara asta – le-a contacta pe toate fostele si le-as intreba – ‘ti-a spus te iubesc’?

Nu cred ca are sens sa ma gandesc prea mult la raspunsul lor.

Dupa parerea mea, barbatul care spune ca a iubit o singura femeie este ca un tort insiropat excesiv – atunci cand bagi lingurita in el, se sfarama in zeci de bucati…
Sigur, e posibil sa fiu eu defect, insa nu cred ca exista un barbat care a iubit in viata o singura femeie.

Ar fi trist sa treci in lumea celor drepti fara grad de comparatie.

Eu le-am iubit pe toate femeile cu care am avut relatii. Am iubit-o si pe prima femeie din viata mea – o minona fasneata care a stiut cand sa-si faca codite afro la timpul potrivit – avea o piele de negresa si niste sani neobisnuit de obraznici… mmm juicy.

Am iubit-o si pe colega ei – cea mai buna prietena a ei, care m-a deturnat ca o terorista erotica – deh, ale tineretii idile – o fata frumoasa care juisa in rafale. E misto sa iei contactul cu rafalele orgasmice inca de tanar, fara indoiala.

Am iubit-o si pe urmatoarea si pe urmatoare… le! Am iubit-o si pe cea care avea sa-mi fie sotie si mama copilului meu superb, mai ales pe ea.

Le-am iubit si pe cele care au urmat si care m-au coborat pana in adancurile intunericului. Am iubit-o chiar si pe cea care, prin comportamentului ei, a reusit sa ma trimita la terapie, asta dupa ce am stat prin spitale unde m-am cautat de ce nu aveam :))

Le-am iubit pe toate, complet diferit, pentru ca fiecare a trecut prin viata mea intr-un alt moment, fiecare a zugravit un alt context, o alta poveste, o alta aventura, o alta serie de trairi.

Nu stiu cum as fi putut sa iubesc o singura femeie in viata. Cum ar fi fost sa fi inchis robinetul iubirii dupa despartirea de sotie? Ce s-ar fi ales de mine? Ce as fi devenit?

Un cimitir pe doua picioare? Un eunuc sentimental? O masinarie de sex? Am fost si asta la un moment dat dar, va spun sincer, nu e nicio smecherie.

Chiar exista diferente intre sex si dragoste. Mari! Sigur, daca nu ai parte de dragoste, nu e rau sa ai parte de sex, dar sa nu ramai blocat acolo.

Le-am iubit pe toate si nu voi inceta sa iubesc. Mi se pare un lucru natural, firesc…

Din punctul meu de vedere, un barbat care a iubit o singura femeie, fie nu a iubit deloc, fie a fost atat de ranit incat s-a transformat intr-un vagon de tren uitat pe ultima linie din depou, acel vagon condamnat la executia prin ruginire.

 

Link-uri sponsorizate

Comments